• 19 Μαΐου 2024,

Ρε μήπως θέλανε να ανοίξουν στρατόπεδο ;

 Ρε μήπως θέλανε να ανοίξουν στρατόπεδο ;

Αυτοί ρε που πιάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη με ένα τροχόσπιτο γεμάτο όπλα και σφαίρες μήπως είχανε σκοπό να ανοίξουν κανα στρατόπεδο στην Κωνσταντινούπολη που ήταν και ο τελικός τους προορισμός ;

Άλλοι αποφασίζουν και ανοίγουν σουβλατζίδικα άλλοι σούπερ μάρκετ και αυτοί μπορεί να είχανε σχέδια για να ανοίξουν κανά στρατόπεδο.

22 όπλα και 240 χιλιάδες σφαίρες είναι ο απολογισμός της έρευνας στο εσωτερικό του τροχόσπιτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για 3 Κούρδους  Ιρακινής καταγωγής.

Πάντως οι ίδιοι υποστηρίζουν οτι δεν έχουν καμμία σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά ακόμα δεν έχουν δικαιολογήσει την ύπαρξη του οπλοστασίου στο εσωτερικό του τροχόσπιτου.

Μήπως ήταν τα παλικάρια ανιματέρ και πηγαίνανε σε παιδικά πάρτι ντυμένοι καουμπόηδες ;

Είναι σίγουρο οτι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει συνέχεια στο ρεπορτάζ αφού θα αρχίσουν τα πουλάκια να λαλάνε …

Όσο αφορά το μέτωπο των αγροτών μετά το συλλαλητήριο ο αγώνας συνεχίζεται απο τα μπλόκα στους δρόμους που κλείνουν και πάλι μέχρι νεωτέρας διαταγής.

Οι αγρότες πλεόν περιμένουν την πρόσκληση του Μαξίμου για διάλογο πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις.

Όσο αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές σύμφωνα με πληροφορίες οι τελευταίοι ζητούν το σχέδιο Κατρούγκαλου που προβλέπει την περικοπή συντάξεων να ισχύει και για τους νυν συνταξιούχους προκειμένου να κλείσουν όλα τα θέματα και να πάμε χωρίς άλλα πρόσθετα μέτρα στην διαδικασία της αξιολόγησης.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι και το τυράκι των δανειστών προκειμένου να πιαστούμε στην παγίδα τους και να μειώσουμε τις συντάξεις.

Η πρόβλεψη είναι οτι έτσι ή αλλιώς με δύσκολα ή εύκολα μέτρα το ασφαλιστικό θα περάσει αλλα η κυβέρνηση του Τσίπρα θα πρέπει να κάνει και άλλες συμμαχίες πέρα των ΑΝΕΛ αφού το φορολογικό που ακολουθεί δεν περνάει με τίποτα.

Τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση έχοντας χρεωθεί το ασφαλιστικό δεν θα μπορέσει με τίποτα να περάσει άλλο ένα δύσκολο νομοσχέδιο όπως είναι αυτό του φορολογικού.

Να έχετε το νού σας γιατί η σαπίλα των επόμενων ημερών όσο αφορά τον καιρό δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την δράση νέων ιώσεων που μπορεί αν μας ρίξουν και πάλι στο κρεβάτι με όλα τα γνωστά και ανεπιθύματα συμπτώματα.

Μην παίρνει ο κώλος σας αέρα με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και να φυλάγεστε.

Όλη αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι υγρή και ύπουλη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου , η πρώην πρόεδρος της Βουλής είναι έτοιμη για νέες αποκαλύψεις τις οποίες και θέλει κάποια στιγμή να τις κάνει βιβλίο και να τις κυκλοφορήσει όπως και να ιδρύσει ένα νέο πολιτκό φορέα.

Όλα αυτά η Ζωή που εκτός απο όρεξη για νέες πτήσεις και περιπέτειες έχει και οίστρο.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες της Ζωής είναι αφιερωμένες στον εμπνευστή και προωθητή της Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας πλήρωσε και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να πληρώνει την επιλογή του πρίν απο μερικούς μήνες να κάνει την Ζωή πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Τέλος του μήνα αναμένουμε με ενδιαφέρον τα βραβεία ΟΣΚΑΡ τα οποία σας ενημερώνω οτι θα δούμε σε ζωντανή σύνδεση μέσα απο το δορυφορικό κανάλι της NOVA με το Kodak Theater του Λος Άντζελες τα άγρια ξημερώματα της Κυριακής 28/2.

΄Διότι αγαπητοί αναγνώστες θα πρέπει να γνωρίζετε οτι υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε για την συγκεκριμένη βραδιά.

Δίνουν τα ρέστα τους για την συγκεκριμένη απονομή και κάθε χρόνο την περιμένουν πως και πως.

Οταν ο ΑΟΚ χάνει απο την Κρύα Βρύση καταλα΄βαίνετε οτι στην ομάδα υπάρχει πρόβλημα.

Αυτές τις ομάδες θα πρέπει να τις κερδίζουμε με δεμένα μάτια και πόδια.

Ο Βασίλης Κελεμένης που είναι αντιπρόεδρος της διοικούσας προανήγγειλε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ αλλαγές που λειτουργήσουν διορθωτικά αφού αυτή την παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι αυτά που δεν έχουμε ζήσει και τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης