Σήμερα η Ενωση με την Κοζούβ για τη Βαλκανική Λίγκα – Στον ημιτελικό με Ολυμπιακό

 Σήμερα η Ενωση με την Κοζούβ για τη Βαλκανική Λίγκα – Στον ημιτελικό με Ολυμπιακό

Η αποστολή της Ενωσης βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην πόλη Γευγελή και αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00(τοπική ώρα) την Σκοπιανή Κοζούβ, για την 3η αγωνιστική της Βαλκανικής Λίγκας.

Μέχρι τώρα η Καβαλιώτικη ομάδα έχει πετύχει 2 νίκες στην έδρα της με Ρίλσκι και Μπέογκραντ.

Η Ενωση αγωνίζεται σήμερα μάλλον με την πιο δύσκολη ομάδα, από τις τρεις. Φυσικά το μυαλό είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα και στο ματς της 4ης αγωνιστικής στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

*Χωρίς 4 στα Σκόπια

Η αναχώρηση για το Γευγελή έγινε χθες το πρωί. Ο Κρις Χουγκάζ επέλεξε να μην πάρει στην αποστολή τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τον Αντι Γκράντι, προκειμένου να τους έχει φρέσκους στο ματς με τον Απόλλων Πάτρας. Οι δύο τους έκαναν προπόνηση χθες στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», το ίδιο θα γίνει και σήμερα.

Επίσης από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Νίκος Στυλιανού και Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ ο δεύτερος έπαιξε ελάχιστα μη μπορώντας να βοηθήσει. Σήμερα θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και την Πέμπτη θα επιχειρήσουν αν ανεβάσουν ρυθμούς. Είναι νωρίς να πούμε αν τελικά θα πάνε στην Πάτρα. Ο Στυλιανού έχει τράβηγμα και ο Μανωλόπουλος ταλαιπωρείται από χτύπημα στο γόνατο.

Ο Χουγκάζ για το σημερινό παιχνίδι υπολογίζει τους εξής καλαθοσφαιριστές: Στεφανίδη, Βελισσαρίου, Πιεβάλιτσα, Καλαμπάκα, Κόλεμαν, Πάνος, Κριστέφσκι, Ιλιεφ, Μίτροβιτς, Αράπη.

Η Ενωση θα επιστρέψει στη βάση της, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

*Πάει για μεταγραφή

Μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Νάναλι, η Ενωση ψάχνει για μια ακόμη μεταγραφή. Ο παίκτης πάντως που θα έρθει δε θα είναι περιφερειακός. Εκεί η Ενωση πλέον με τις τελευταίες κινήσεις, παρουσιάζει πληρότητα. Θα έρθει κάποιος που θα παίζει κοντά στο καλάθι, όπου φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά στα ριμπάουντ, η Ενωση έχει χτυπητές αδυναμίες που φάνηκαν και στο ματς με τον Πανιώνιο. Θα είναι ξένος και η απόκτηση του θα γίνει άμεσα. Δεν αποκλείουμε και πριν το ματς με τον Απόλλων Πάτρας.

Στη συνέντευξη τύπου ο Χουγκάζ είπε ότι η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατό για να ενισχύσει την ομάδα ενώ πριν ο Γκαγκαλούδης μίλησε για μια ακόμη μεταγραφή. Όλα αυτά συνηγορούν στο να περιμένουμε, μια ακόμη προσθήκη στις θέσεις 4-5.

*Σάββατο με Απόλλωνα Πάτρας

Ο ΕΣΑΚΕ κοινοποίησε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Η Ενωση θα παίξει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 16.30, εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πάτρας. Αναλυτικά η αγωνιστική.

Σάββατο 16. 30: Απόλλωνας Πάτρας- Ενωση

Σάββατο 17.00: Πανελευσινιακός- Αρης (ΕΤ1)

Σάββατο 19.00: Πανιώνιος- Κολοσσός Ρόδου

Σάββατο 19.00: ΠΑΟΚ- Περιστέρι(ΕΤ3)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

16.30: Ηλυσιακός- Ρέθυμνο

17.00: Ολυμπιακός- ΚΑΟΔ

17.00: Ικαρος- Παναθηναϊκός

*Με Ολυμπιακό στο κύπελλο

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Η Ενωση θα παίξει στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με τον Ολυμπιακό.

Το άλλο ζευγάρι είναι Παναθηναϊκός- ΚΑΟΔ. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 22 Δεκεμβρίου.

*Χωρίς οργανωμένη κερκίδα με Πανιώνιο. Ποιο είναι το πρόβλημα;

Αίσθηση προκάλεσε η αποχή των οργανωμένων φιλάθλων της ΛΦΚ και του ΣΦΑΟΚ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» βρέθηκαν μεμονωμένα στελέχη του ΣΦΑΟΚ και της ΛΦΚ. Ηταν ο Γιάννης Καραμάνης, ήταν ο Γιώργος Λουπέλης αλλά πολύ πιθανό και κάποιοι άλλοι.

Δεν υπήρχε όμως όπως άλλες χρονιές, οργανωμένη κερκίδα. Δεν την είδαμε ούτε με Ηλυσιακό, ούτε με Ελευσίνα. Αυτό τι σημαίνει;

Υπάρχει κάποια κόντρα ανάμεσα σε οργανωμένους και ΚΑΕ;

Δε ξέρουμε πόσο έχουν επηρεάσει οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου, ότι θα αλλάξει η ονομασία της Ενωσης αλλά δε θα γίνει… ΑΟΚ. Επίσης δεν ξέρουμε τι ακριβώς «παίχθηκε» με τα διαρκείας.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα που έχει προσφέρει πολλές χαρές στην πόλη, δικαιούται βοήθεια απ` όλους τους φιλάθλους. Ο κόσμος που πήγε το περασμένο Σάββατο στην Καλαμίτσα, τα έδωσε όλα για να σπρώξει την ομάδα. Ηταν όμως φίλαθλοι που πάνε σε κάθε παιχνίδι. Οι οργανωμένοι απουσίαζαν.

Σχολιάστηκε δυσμενώς και ίσως πρέπει να τοποθετηθούν όλες οι πλευρές και να λυθεί η παρεξήγηση. Αν υπάρχει παρεξήγηση.

Η Ενωση πάντως θέλει τη βοήθεια όλων και στα δύσκολα.

 

 

Διαβάστε επίσης