Σήμερα η μεγάλη μέρα για τον ΑΟΚ – Αισιοδοξία για θετική απόφαση

 Σήμερα η μεγάλη μέρα για τον ΑΟΚ – Αισιοδοξία για θετική απόφαση

Τα πάντα κρίνονται σήμερα για τον ΑΟΚ, στη συνέλευση της Foot Ball League που θα ξεκινήσει το μεσημέρι στις 2.

Ο ΑΟΚ θα περιμένει με μεγάλη αγωνία το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των 18 ομάδων. Τελικά είναι έκτακτη γενική συνέλευση της Foot Ball League και θα ψηφίσουν μόνο οι 18 ομάδες. Δεν είναι η γενική συνέλευση της ΕΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα παραβρεθεί στη συνέλευση, αφού ο ΑΟΚ έχει έννομο συμφέρον.

Επίσης το ίδιο θα γίνει και με τους προέδρους του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή.

Χθες υπήρχαν επαφές με όλους τους προέδρους των ομάδων. Αισιοδοξία για θετική απόφαση υπάρχει αλλά σαφώς δε χρειάζεται… χαλάρωμα.

Οι διαβεβαιώσεις υπάρχουν ότι όλα θα πάνε καλά. Φτάνει αυτό να αποδειχθεί και την πράξη. Μετράει η πράξη. Ο Γιάννης Ιωαννίδης φαίνεται καθησυχαστικός της τελευταίες μέρες, ως προς τις 3 ομάδες. Δείχνει σιγουριά για το αποτέλεσμα. Την Τετάρτη παραβρέθηκε στην Παναγία Σουμελά, σήμερα φυσικά θα είναι στο γραφείο του στην Αθήνα.

Επίσης επαφές με τους προέδρους της Foot Ball League, θα έχει σήμερα το πρωί και ο πρόεδρος της Ενωσης, Σπύρος Καλογιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Καλογιάννης θα έχει θετική εισήγηση για να παίξουν ΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής στη Foot Ball League.

Βάση ενδείξεων δε πάμε σήμερα για αναβολή της συνέλευσης. Εκτός αν υπάρχει κάτι το απρόοπτο τη την τελευταία στιγμή. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσουν τα παρών του και οι 18 ομάδες. Από εκεί και πέρα θα φανούν τα πάντα στη ψηφοφορία. Αν δεν υπάρχει απαρτία η συνέλευση θα επαναληφτεί τη Δευτέρα.

*Μετά τη ψηφοφορία όλα τα άλλα

Αν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι αυτό που θέλει ο ΑΟΚ, τότε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να τρέξει τα μεταγραφικά της ομάδας. Μερικοί παίκτες είναι κλεισμένοι. Δεν αποκλείουμε μάλιστα να έχουν φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΚ. Είτε στη Β` Εθνική, είτε στη Σουπερ Λιγκ.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το Σαββατοκύριακο, που έρχεται.

Αν όλα πάνε καλά. Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ο νέος προπονητής θα είναι ξένος. Υπάρχει μικρό παραθυράκι να είναι Έλληνας.

Ο ΑΟΚ δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει προετοιμασία τη Δευτέρα που μας έρχεται σε περίπτωση που αύριο ανακοινωθεί, ότι θα συμμετέχει στη Β` Εθνική. Όλη την επόμενη εβδομάδα θα κάνει μεταγραφές και ίσως η πρώτη προπόνηση πραγματοποιηθεί προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας η στις αρχές της μεθεπόμενης.

Δε θα ξεκινήσει μόνο με νεαρούς παίκτες που πέρυσι αγωνίστηκαν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Θέλει να συμπληρώσει πρώτα το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό και μετά να γίνει η πρώτη προπόνηση. Οσον αφορά τους παίκτες που ήρθαν στον ΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μείνουν στο ρόστερ.

Πολλά θα κριθούν και στον αριθμό μεταγραφών που θα γίνουν αλλά και στο τι θα ζητήσει ο νέος προπονητής.

 

 

Διαβάστε επίσης