Σήμερα η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού !

 Σήμερα η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού !

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού για την Ελλάδα θα είναι η σημερινή αφού το θερμόμετρο σε πολλές περιχοές θα αγγίξει τους 40 βαθμούς !

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται οτι η οπισθχώρηση των υψηλών θερμοκρασιών θα ξεκινήσει απο την Τετάρτη και θα είναι σταδιακή.

Βέβαια όταν σήμερα το μεσημέρι που σε πολλές περιοχές της Ελλάδας το θερμόμετρο θα αγκαλιάσει τους 40 βαθμούς στην Καβάλα μας δεν θα ξεπεράσει τους 34 αλλά εδώ για το κλίμα της Καβάλας σας τα έχουμε γράψει πάρα πολλές.

Μπορεί στην περιοχή μας το θερμόμετρο να μην έχει ξεπεράσει ποτέ τους 35 βαθμούς αλλα ο συνδυασμός με τα υψηλά ποσοστά υγρασίας λόγω της θάλασσας δημιουργεί άλλες εντυπώσεις.

Εγώ πάντως αν με ρωτάτε προτιμώ τους 40 ΄ξερούς βαθμούς απο τους 35 με υγρασία στο φούλ.

Το καλοκαίρι όταν έχει υγρασία νομίζεις οτι είσαι μόνιμα πάνω στο κατάστρωμα ενός καραβιού και κολάς !

Πάντως να ξέρετε οτι στην Καβάλα δεν έχουμε δεί , και ούτε πρόκειται να δούμε ποτέ το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40 βαθμούς.

 

Οι έλληνες και χωρίς λεφτά τον Αύγουστο θα κάνουν διακοπές …

Κατά τα άλλα ΄όλα καλά γιατί είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Αύγουστο που είναι παραδοσιακά ο μήνας των διακοπών για τους περισσότερους έλληνες.

Και σε αυτά τα χρόνια της κρίσης που οι έλληνες ταλαιπωρούνται και βασανίζονται ο μήνας Αύγουστος δεν χάνει τον χαρακτήρα του αφού και χωρίς λεφτά οι έλληνες θα κάνουν διακοπές.

Απο τις 10 Αυγούστου και μετά η χώρα κατεβάζει ρολά και αφήστε τους τροϊκανούς να βαράνε.

Στου έλληνα την πόρτα τον Αύγουστο όσο θέλεις βρόντα !

Απο τις 10 Αυγούστου έως και τις 25 του ίδιου μήνα μην τον είδατε τον Παναή.

Αφήστε που όλοι μιλάνε για έναν πολύ θερμό Σεπτέμβρη με πρώτο και καλύτερο τον Στουρνάρα που σε πρόσφατη του συνέντευξη δήλωσε οτι η διαπραγμάτευση τον Σεπτέμβρη με την τρόϊκα θα είναι πολύ δύσκολη γιατί ξέρει οτι μέχρι τέλη του Σεπτέμβρη θα πρέπει να έχουν μπεί σε καθεστώς κινητικότητας χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα ψέμματα για τον δημόσιο τομέα και τις απολύσεις έχουν τελειώσει.

Πλέον δεν μπορούμε άλλο να καθυστερήσουμε τις απολύσεις που για λόγους ευνόητους βαφτίσαμε μετακινήσεις γιατί πολλές φορές και οι λέξεις απο μόνες τους προκαλούν.

Η κινητικότητα είναι ένα καθεστώς προθάλαμος της απόλυσης που και για λόγους ψυχολογικούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις απευθείας.

Θα πρέπει πρώτα να έχεις τον χρόνο σου να την χωνέψεις με την κινητικότητα.

 

Διακοπές με την Μενεγάκη στα Άχλα

Εγώ πάντως που φέτος δεν έχω πάει διακοπές και δεν προβλέπεται να πάω είναι σα να είμαι στα Άχλα με την Μενεγάκη η οποία απο το πρωϊ που θα σηκωθεί είναι με ένα tablet στα χέρια και οτι κάνει το ανεβάζει στον προσωπικό της λογιαριασμό.

Η Ελένη παίρνει το πρωϊνό της , η Ελένη κάνει βουτιά απο το κότερο και η Ελένη κάνει ηλιοθεραπεία.

Γίνεται Ελένη να κάνεις κάτι για πάρτι σου χωρίς να το μοιραστείς με τους διαδικτυακούς φίλους σου ;

Εγώ πάντως νιώθω με τον τρόπο που καλύπτει η ίδια τις ημέρες των διακοπών της οτι είμαι μαζί της.

Και αυτά που λένε οτι το κάνει για να μην την κυνηγάνε οι παπαράτσι είναι ….. παπαρατσιές !

Οτι και να κάνει η Ελένη οι παπαράτσι θα κάνουν την δουλειά τους γιατί οι παπαράτσι δεν θέλουν τις φώτο που επιλέγει να ανεβάσει η Ελένη αλλα κάποιες άλλες που θα τραβηχτούν εν αγνοία της.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να να έχετε το νού σας γιατί πάνω στην αλλαγή του μήνα θα έχουμε τις πιο ζεστές ημέρες του φετεινού καλοκαιριού.

Εμείς θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωϊ.

Με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης