• 21 Μαΐου 2024,

Σαββατοκύριακο Eurovision

 Σαββατοκύριακο Eurovision

Πέρασε η ελληνική συμμετοχή στον μεγάλο τελικό της Eurovision και η Έλενα Κυριακού που εκπροσωπεί την χώρα μας με μια ωραία μπαλάντα που θυμίζει Σελίν Ντιόν ευελπιστεί οτι το τραγούδι θα έχει καλή θέση και στην τελική κατάταξη.

Τα γραφεία στοιχημάτων που συνήθως πέφτουν έξω δίνουν την Ελλάδα απο την 11η μέχρι την 16η θέση αλλα εγώ λέω οτι η ελληνική συμμετοχή θα πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Ένα απο τα μειονεκτήματα του τραγουδιού είναι οτι το πρώτο σκάσιμο , το πρώτο γύρισμα στο τραγούδι γίνεται μετά το δίλεπτο όταν η διάρκεια του τραγουδιού είναι μόλις 3 λεπτά.

Καταλαβαίνετε οτι πετάμε ΄στην κυριολεξία τα δύο πρώτα λεπτά ενός τραγουδιού που θα πρέπει να έχει περισσότερα γυρίσματα για να μπορέσει να προκαλέσει τους τηλεθεατές να το ψηφίσουν.

Το γεγονός οτι η Μαρία Έλενα Κυριακού θυμίζει πάνω στη σκηνή Σελίν Ντιόν δεν είναι κακό.

Είναι γυναικάρα φωνάρα και υποστηρίζει πολύ καλά την παρουσία της πάνω στην σκηνή της Eurovision.

Αν και πρωτάρα δίνει την εντύπωση μιας τραγουδίστριας που έχει εμπειρίες.

Θα πρέπει στην εμφάνιση του τελικού να βελτιωθεί ο φωτισμός που θα πρέπει να είναι πιο εντυπωσιακός για να απογείωση το τραγούδι τουλάχιστον την στιγμή που γίνεται το σκάσιμο.

Αν δεν ήτανε στην μέση το ιταλικό τραγούδι με τα νεαρά παιδιά που είναι όλοι τενόροι θα σας έλεγα οτι μπορεί και την πρώτη θέση αλλα με το συγκεκριμένο τραγούδι της Ιταλίας που κέρδισε λίγους μήνες πρίν και το φημισμένο διαγωνισμό τραγουδιού του SANREMO η πρώτη θέση είναι κλεισμένη.

Θα είναι έκπληξη αν δεν κερδίσει η Ιταλία.

Τώρα όσο αφορά την δήλωση της Κύπριας τραγουδίστριας που εκπροσωπεί την Ελλάδα οτι η κυβέρνηση δεν θέλει την πρώτη θέση γιατί θα δυσκολευτεί να διοργανώσει τον επόμενο τελικό στην χώρα μας είναι νομίζω άδικη αφού κανείς απο την κυβέρνηση δεν έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Και είναι και λίγο ηττοπαθές εδώ που τα λέμε να βγαίνει ο τραγουδιστής και να λέει οτι η κυβέρνηση της χώρας την οποία εκπροσωπεί οτι δεν θέλει την πρώτη θέση.

Η δήλωση αυτή ήτανε άστοχη και πάμε παρακάτω.

Παρασκευή “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” και το Σάββατο Eurovision.

Γεμάτο τριήμερο έρχεται

Να έκλεινε και η διαπραγμάτευση τη Κυριακή καπάκι θα είμασταν οι καλύτεροι του χωριού.

Να ξέρετε οτι όταν θα κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές μια εβδομάδα και οι μεν και οι δε θα κάνουν δηλώσεις και θα μας αναλύουν τις δυσκολίες μέχρι να φτάσουν στην τελική συμφωνία.

Θα βαρεθούμε να ακούμε λόγια μετά την συμφωνία , αν υπάρξει …

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σόϊμπλε , του δύσκολου της υπόθεσης , είναι ενδεχόμενη μια χρεοκοπία της χώρας μας η οποία μπορεί να οδηγηθεί σε στάση πληρωμών  εν τω μεταξύ αν δεν υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες και συμφωνία.

Τελείωσαν τα ψέμματα και ήρθε η ώρα της κρίσης για όλους.

Βέβαια απο την άλλη  όσο πιο σκληρές είναι οι δηλώσεις του Σόϊμπλε τόσο μου δίνεται η εντύπωση οτι είμαστε πιο κοντά σε μια συμφωνία αφού ο μόνος που φαίνεται να στεναχωριέται όταν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δανειστές και τους έλληνες είναι ο Σόϊμπλε ο οποίος έχει ένα θέμα μεγάλο με την Ελλάδα.

Κατα τα άλλα πάμε καλά και φαίνεται οτι το Σαββατοκύριακο θα συνεχίσουμε καλοκαιρινά με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 30 βθαμούς και να μας στέλνει στην παραλία.

Μετά τις πρώτες μας βουτιές πρίν απο κανα δεκαήμερο φαίνεται οτι επιστρέφουμε στις παραλίες και κάνουμε πρόβα τζενεράλε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης