• 8 Μαΐου 2024,

Σαρωτικός ανασχηματισμός , σαρωτικές και οι άλλαγες ;

 Σαρωτικός ανασχηματισμός , σαρωτικές και οι άλλαγες ;

Όντως ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ήτανε σαρωτικός αφού οι περισσότεροι που μπήκανε στην κυβέρνηση τους ακούσαμε για πρώτη φορά προχθές το απόγευμα όταν έγινε γνωστή και η σύνθεση της κυβέρνησης.
Αυτό σημαίνει οτι οι γνωστοί “ρουφιάνοι” δεν μπορέσανε να κάνουν δουλειά αυτή την δουλειά αφού τα ονόματα που διέρρεαν όπως αποδείχθηκε δεν είχανε καμμία σχέση με αυτούς που τελικά πήρανε τις υπουργικές θέσεις.
Ακούστηκε όλες αυτές τις μέρες το όνομα της Γκερέκου για παράδειγμα ;
Ακούστηκε το όνομα του Αργύρη Ντινόπουλου ή του Κικίλια ;
Για αυτό σας λέω οτι το ΜΑΞΙΜΟΥ λειτούργησε με άκρα μυστικότητα και χωρίς διαρροές ή αλλιώς ρουφιανιές.
Μακάρι όσο σαρωτικός ήτανε ο ανασχηματισμός άλλο τόσο σαρωτικές (προς το καλύτερο) να είναι και οι αλλαγές που θα φέρει η νέα κυβέρνηση στην καθημερινότητα μας γιατί το έχουμε ανάγκη.
Μετά τον Ιούνιο που θα αρχίσουν να έρχονται τα εκκαθαριστικά της εφορίας και στους τελευταίους που θα έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση να δείτε τι μουχαμπέτια θα έχουμε.
Βέβαια απο την άλλη όσο ο Αλέξης δεν θα πείθει αντί για εκλογές βουλευτικές θα έχουμε ανασχηματισμούς.
Τι να το κάνω εγώ το 3% της διαφοράς του Τσίπρα απο τον Σαμαρά στις Ευρωεκλογές ;
Για να γινόταν δουλειά θα έρπεπε αυτό το 3% να είναι 13% αλλα δεν είναι γιατί και ο Αλέξης δεν πείθει.
Δεν πείθει οτι μπορεί ακολουθώντας μια άλλη πολιτική, σαφώς πιο φιλική προς τον έλληνα φορολογούμενο πολίτη, να σώσει την παρτίδα και να κρατήσει την χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αν η διαφορά ήτανε οχι 3% αλλα 13% σήμερα θα είχαμε βουλευτικές εκλογές και δεν θα σχολιάζαμε τα καινούργια πρόσωπα της νέας κυβέρνησης.
Πάντως απο τις μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι η υπουργοποίηση της Γκερέκου που αναλαμβάνει υφυπουργός αθλητισμού και πολιτισμού.
Βέβαια η Άντζελα ΄”πατάει” περισσότερο στον πολιτισμό αφού επι των αθλητικών θεμάτων θα υπάρχει και Ανδριανός ο οποίος θα είναι ο δεύτερος υφυπουργός στο συγκεκριμένο υπουργείο.
Κατα τα άλλα ο καιρός έστρωσε η θερμοκρασία ανέβηκε και το μάτς αρχίζει.
Χωρίς την φωνή του Διακογιάννη αλλα αρχίζει με την Ελλάδα να δίνει το παρών σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Είμαστε όλοι εδώ και περιμένουμε το εναρκτήριο λάκτισμα για να περάσουμε καλά και να ξεχαστούμε.
Το μουντιάλ είναι ένας πολύ καλός λόγος για να ξεχάσουμε το ΔΝΤ τα χαράτσια και την κρίση.
Μου κάνει φοβερή εντύπωση που σε όλη την Ελλάδα απο τις πρώτες μέρες της καλοκαιρινής σαιζόν καταγράφονται αφίξεις ρεκόρ ενώ στην γειτονική μας Θάσο υπάρχει ένα μούδιασμα αφού οι φετεινές αφίξεις δεν έχουν καμμία σχέση με τις περσυνές.
Αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και στις ακυρώσεις των Σέρβων που λόγω των γνωστών θεμάτων που αντιμετωπίσανε στο εσωτερικό της χώρας με τις πλημμύρες και τις αντάρες που τους βρήκανε ακυρώσανε τις διακοπές για να σώσουν τα σπιτικά τους.
Αν πάει έτσι η δουλειά σίγουρα σε αφίξεις η Θάσο θα είναι πιο κάτω απο πέρσι που έγινε ρεκόρ αν και οι Θάσιοι βγαίνανε σχεδόν καθημερινά στον τάκο ώς παραπονούμενοι γιατί οι τζίροι που κάνανε δεν ήτανε ανάλογοι των αφίξεων μιας και το νησί Ιούλιο και Αύγουστο βούλιαζε.
Ελαφρά αδιαθεσία ένιωσε ο Βαγγελάκης ο Βενιζέλος το βράδυ μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Μπορεί να μην άντεξε η καρδιά του την πίεση των ημερών.
Μπορεί η αδιαθεσία να προήλθε και απο το έντερο αφού είναι γνωστό οτι το έντερο είναι ο εγκέφαλος του στομαχιού και αντιδρά όταν λειτουργούμε υπο πίεση.
Πολλά μπορεί.
Πάντως οι γιατροί λένε οτι ο Μπέν δεν έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει και λόγος ανησυχίας.
Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.
Να είστε καλά και καλό καλοκαίρι αφού το καλοκαίρι ΄τώρα ξεκινά.
Τώρα που φαίνεται οτι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα μπουρίνια και τις καταιγίδες.
Τα λέμε και πάλι αύριο.
με το 1 με το 2 με το 3 :
ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης