Σε ρυθμούς Αυγούστου οι Έλληνες

 Σε ρυθμούς Αυγούστου οι Έλληνες

Ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών ο Αύγουστος ήρθε έτσι όπως τον περιμέναμε.

Με χαλαρότητα , διάθεση διακοπών) και ας μην υπάρχει μία ) και υψηλές θερμοκρασίες που μετά απο ένα μικρό διάλειμμα θα αρχίσουν και πάλι προς το τέλος της εβδομάδα να παίρνουν την πάνω βόλτα.

Απο την Τετάρτη και μετά σύμφωνα με την ΕΜΥ αρχει η θερμοκρασία και πάλι να πλησιάζει τα 35άρια .

Θέλω να σας πω οτι για την ΕΜΥ οι 35 βαθμοί κελσίου είναι καύσωνας.

Πάντως οι ρυθμοί θα πέσουν ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες αλλα και την επόμενη εβδομάδα που είναι εβδομάδα διακοπών.

Να έχετε το νού σας γιατί τις μέρες αυτές θα υπάρχουν στην πόλη μας και πολλοί Βαλκάνιοι που δεν ξέρουν τους δρόμους και θα πρέπει εμείς να προσέχουμε διπλά.

Ο Σαμαράς στις ΗΠΑ με το μυαλό στο κούρεμα !

Την ερχόμενη εβδομάδα που είναι και η εβδομάδα που η Ελλάδα κατεβάζει ρολά ο Σαμαράς , ο πρωθυπουργός της χώρας αναχωρεί για τις ΗΠΑ όπου θα συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα απο τον οποίο ευελπιστεί η ελληνική πλευρά να τεθεί εκ νέου το αίτημα περί κουρέματος του ελληνικού χρέους αφού αλλιώς τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Ο Σαμαράς δεν έχει το θέμα αυτό στην ατζέντα του αλλα περιμένει να γίνει έστω μια αναφορά απο τον πρόεδρο των ΗΠΑ που θα είναι παράλληλα και ένα μήνυμα πρός τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο που επιμένει να λέει οτι δεν πρόκειται να γίνει άλλο κούρεμα του ελληνικού χρέους αφού , το έχουμε γράψει και θα το ξαναγράψουμε, οι Γερμανοί δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα σέντς απο την κρίση της Ελλάδας.

Θέλουν μόνο να βγάζουν και επειδή όσο εμείς τσιγαριζόμαστε αυτοί βγάζουν θα συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς αποφεύγοντας να δώσουν μια οριστική και πραγματική λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

Μας θέλουν με μηχανική υποστήριξη για να μπορούν να μας ελέγχουν.

Το ΣΔΟΕ το σφράγιζε και η νύχτα το ξεσφράγιζε !

Πάντως αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο.

Το περιστατικό με την εμφάνιση του Κιάμου σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής που έκλεισε το πρωί για φορολογικές παρανομίες και άνοιξε το βράδυ και λειτούργησε υπο καθεστώς σφραγίσματος τα λέει όλα.

Ποιοί νόμοι και ποιοί αστυνόμοι ;

Αυτά βλέπουν στο Βερολίνο και δεν μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί.

Δεν είναι ποτέ δυνατό να σφραγίζει το ΣΔΟΕ ένα κατάστημα το οποίο να ανοίγει και να λειτουργεί με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη.

Ιmagine !

Κατά τα άλλα προχωράμε μουδιασμένοι αφού το μυαλό όλων δεν είναι στις χαλαρές μέρες του Αυγούστου αλλα στις δύσκολες μέρες του Σεπτέμβρη που έρχονται αφού αρκετά συνδικάτα έχουν δώσει ραντεβού στις πλατείες και στους δρόμους για την νέη δέσμη μέτρων που φέρνει το νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ μαζί με τις χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που αν δεν περάσουν την πόρτα εξόδου του δημοσίου δεν πρόκειται να πάρουμε άλλες δόσεις.

Το είπε και ο Στουρνάρας.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλα πλέον η διαπραγμάτευση με την τρόϊκα έχει εξελιχθεί ΄σε ένα σκληρό εκβιασμό απο την πλευρά της τρόϊκας προς την ελληνική πλευρά που κάθε φορά που κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους τροϊκανούς χάνει όλο και περισσότερα αφού δεν έχει καμμία διαπραγματευτική δυνατότητα.

Αυτοί διατάζουν και εμείς εκτελούμε.

Και αν προβάλουμε καμμιά διαφωνία έρχεται ο εκβιασμός που τα βάζει όλα στην θέση του.

Την τελευταία φορά που κάτσανε στο ίδιο τραπέζι μας οι τροϊκανοί με τον Στουρνάρα του σφυρίξανε οτι αν δεν προχωρήσει τον Σεπτέμβριο σε απολύσεις χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων θα υπάρξει πρόβλημα με την χρηματοδότηση της χώρας τους επόμενους μήνες.

Και επειδή έχουμε ανάγκη ακόμα τα δανεικά τους θα πρέπει για άλλη μια φορά να κάνουν αυτά που μας ζητάνε.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Καλή εβδομάδα και καλές διακοπές.

Τα λέμε και πάλί αύριο .

με το 1 με το 2 με το 3

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης