• 18 Μαΐου 2024,

Σε υψηλούς τόνους οι εκλογές συνταξιούχων ΟΑΕΕ

 Σε υψηλούς τόνους οι εκλογές συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Αύριο κι μεθαύριο ολοκληρώνεται στη Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη, η ψηφοφορία μεταξύ των μελών του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Παραδόξως οι εκλογές γίνονται σε υψηλούς τόνους, όπως δείχνει η δήλωση του απερχόμενου προέδρου Στέργιου Μαούνατζη. Ο κ. Μαούνατζης χθες, είπε στους δημοσιογράφους, ότι είναι σε εξέλιξη μια κόντρα με μια ξένη ομάδα, προς το περιβάλλον του σωματείου. Εννοεί εκτός απροόπτου τον Κώστα Μακέδο που είναι ουσιαστικά υποψήφιος πρόεδρος κι άλλους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ που αποδέχονται τις απόψεις του κ. Μακέδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Στ. Μαούνατζης κρατά συγκεκριμένες και μεγάλες αποστάσεις από τον Κώστα Μακέδο, έστω κι αν αυτή η διαφωνία δε φαίνεται να έχει περάσει στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στους υπόλοιπους υποψηφίους, γενικότερα στους συνταξιούχους ΟΑΕΕ Νομού Καβάλας.

Η γενική συνέλευση του σωματείου έγινε στο επιμελητήριο το Σάββατο το πρωί. Εκεί άρχισε η ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε χθες. Σήμερα για τη μεγαλύτερη συμμετοχή συνταξιούχων στην εκλογική διαδικασία, η κάλπη θα μεταφερθεί στη Χρυσούπολη κι αύριο στην Ελευθερούπολη. Αργά το απόγευμα της Τρίτης θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.

 

 

Διαβάστε επίσης