• 3 Μαΐου 2024,

Σικάγο το κέντρο της Αθήνας

 Σικάγο το κέντρο της Αθήνας

Σικάγο το κέντρο της Αθήνας στην διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη ο οποίος αντιστάθηκε με οτι μέσο είχε προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος αφού είχαμε μεταξύ των άλλων και ανταλλαγή πυρών αλλά και ένας αστυνομικός και δύο τουρίστες.
Η επιχείρηση έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας και σε μια ώρα που υπήρχε πολύς κόσμος στα μαγαζιά.
Ο Μαζιώτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ φορούσε περούκα και γυαλιά ηλίου και έγινε αντιληπτός όταν μπήκε σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ.
Εκεί τον πήρε χαμπάρι ο ιδιοκτήτης που είδε και την πιστόλα που κουβαλούσε , κάλεσε την ομάδα ΔΙΑΣ και κάπως έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση σύλληψης του.
Ο Μαζιώτης τραυματίστηε στον ώμο , χειρουργήθηκε και παραμένει στον Ευαγγελισμό.
Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία νοσηλεύονται κυρίως για προληπτικούς λόγους και οι δύο τουρίστες που βρέθηκαν ανάμεσα στα πυρά και τραυματίστηκαν απο εξωστρακισμό σφαίρας.
Ήρθανε οι άνθρωποι για να δούνε τον Ακρόπολη και να φάνε καμμιά χωριάτικη στην Πλάκα και φάγανε σφαίρες αδέσποτες αφού πέσανε πάνω στον Μαζιώτη.
Είναι αυτό που λέμε αν έχεις τύχη διάβαινε.
Πάντως θα μπορούσανε να είναι πιο σοβαρά τα πράγματα αφού ο Μαζιώτης με μεγάλη ευκολία έβγαλε και χρησιμοποίησε το περίστροφο που είχε πάνω του.
Οσο αφορά τα υπόλοιπα συνεχίζουμε καλοκαιρινά παρά τα μπουρίνια των τελευταίων ημερών και προετοιμαζόμαστε για ΄τον πρώτο μίνι καύσωνα που σύμφωνα με την ΕΜΥ θα μας επισκεφθεί αυτό το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με την ΕΜΥ το θερμόμετρο εδώ στην Καβάλα θα αγγίξει τους 35 βαθμούς.
Κανένα πρόβλημα αφού και έτσι να είναι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε γιατί ο καύσωνας θα είναι μίνι.
Οταν είναι μίνι μην τον φοβάστε.
Τους καύσωνες που έρχονται για να μείνουν να φοβάστε.
Και να σας πω και κάτι ;
Αν δεν μας κάνει και κανα καύσωνα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούλη πότε θα κάνει τον Αύγουστο που θα αρχίσουν τα μελτέμια ;
Το καλοκαίρι το φετεινό με τις πολλές βροχές το φάγαμε και ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφθόμαστε αρκετοί τον χειμώνα που ακολουθεί και μπορεί να είναι βαρύς και ασήκωτος γιατί το καλοκαίρι αυτό είχαμε πολλές ακρίδες και μεγάλες.
Οι πολλές ακρίδες για αυτούς που ξέρουν σημαίνει βαρύς χειμώνας.
Μακάρι να μην είναι έτσι αλλά δεν το βλέπω.
Η τροϊκα μετά απο μια πρώτη επαφή με τον νέο υπουργό οικονομικών έφυγε αφού ανανέωσε το ραντεβού της με το ελληνικό επιτελείο και τα κρίσιμα ζητήματα για τον Σεπτέμβριο.
Μας παίζουν όπως θέλουν.
Μόλις αρχίσαμε να τους λέμε για φοροελαφρύνσεις και ασφαλιστικά – εργασιακά μας πάγωσαν και έφυγαν.
Θα τα ξαναπούμε και πάλι τον Σεπτέμβριο μας είπανε και κουνήσανε μαντήλι.
Μετά τον Ρόκκο στο πολύχώρο του Μπάτη έρχεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου έρχεται εκτός απροόπτου ο Αντώνης ο Ρέμος ο οποίος θέλει και να αποτελέσει την συναυλία του καλοκαιριού για την πόλη της Καβάλας αφού ως γνωστόν ο Αντώνης ο Ρέμος είναι ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της χώρας μας τα τελευταία χρόνια και όπου εμφανίζεται γίνεται στην κυριολεξία χαμός.
Να έχετε το νού σας αγαπητοί αναγνώστες και κυρίως όλοι εσείς που είστέ φάν και της Ελεωνόρας και του Αντουάν.
ΑΛΟΡΑ !

 

 
Καταγράφοντας
Επωνύμων

 

Διαβάστε επίσης