• 17 Μαΐου 2024,

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93, 7: « Ζητάμε περισσότερη συμμετοχή στα διαρκείας»

 Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93, 7: « Ζητάμε περισσότερη συμμετοχή στα διαρκείας»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ Στέλιος Κατρακυλάκης, έκανε το πρωί δηλώσεις στους 93, 7.
Μίλησε για την Κυριακάτικη ήττα στο Σουφλί, για το αν χρειάζεται η ομάδα μια μεταγραφή ακόμη αλλά και ζήτησε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής να συμμετέχει περισσότερο ο κόσμος στα εισιτήρια διαρκείας.
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε.
Ερώτηση: Τελικά θα γίνει μια ακόμη μεταγραφή; Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα στην επίθεση;
Απάντηση: Αυτό είναι ένα τεχνικό θέμα. Ενδεχομένως θα χρειαζότανε μια εναλλακτική λύση, στη θέση του σέντερ φορ. Όλα είναι εξάρτηση των οικονομικών. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να πάρουμε τον Παπαδημητρίου από την Ξάνθη, αλλά το βάρος το οικονομικό ήταν λίγο δυσβάσταχτο για τα δεδομένα τα δικά μας. Δεν ήταν θεόρατο αλλά μιλάω σύμφωνα με τα ανοίγματα που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής.
Ηταν δύσκολο και δε μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε στα υπόψη μας, έναν μέσο- επιθετικό από ομάδα της Σουπερ Λιγκ. Κάνουμε τις ίδιες σκέψεις που κάνει ένας απλός φίλαθλος, που βλέπει το ρόστερ της ομάδας.
Σίγουρα θα υπάρχουν τραυματισμοί στο πρωτάθλημα και χρειάζονται εναλλακτικές λύσεις. Μπορεί να γίνει μια κάλυψη , αυτής της θέσης. Από εκεί και πέρα με γνώμονα, το να καλύπτουμε το μπάτζετ που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή.
Αύριο(σήμερα) θα έχουμε πληρωμές. Τα διαρκείας ίσως από εδώ και πέρα να έχουν ένα διαφορετικό ρυθμό.
Δεν είχανε μέχρι στιγμής τη αναμενόμενη ανταπόκριση από τον κόσμο. Δεν έχουμε μεγαλοεπιχειρηματίες, προσπαθούμε μέσα από χορηγίες που πήραμε αλλά αυτές δεν είναι αρκετές για να καλυφθεί ένα τέτοιο μπάτζετ πρωταθλητισμού.
Ερώτηση: Αυτή τη μεταγραφή που ίσως κάνει ο ΑΟΚ, μέχρι πότε να την περιμένουμε;
Απάντηση: Μέχρι εκεί που είναι τα χρονικά περιθώρια, που επιτρέπονται οι μεταγραφές ελευθέρων ποδοσφαιριστών. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Ερώτηση: Στα διαρκείας υπάρχει μια συγκεκριμένη εικόνα;
Απάντηση: Είμαστε γύρω στα 600. Είμαστε μακριά από το στόχο των 2000 διαρκείας. Φαίνεται ότι αυτός ο στόχος για τα δεδομένα της Καβάλας, είναι απλησίαστος.
Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν διπλάσιες τιμές. Οι άλλες ομάδες του νομού μας, που δεν έχουν το δικό μας το μπάτζετ, έχουν ακριβότερα εισιτήρια διαρκείας απ` ότι έχουμε εμείς.
Εάν δεν μπορούμε να δώσουμε σαν Καβαλιώτες, σε αυτή την ομάδα, με τα τόσα που τράβηξε τα 3-4 τελευταία χρόνια, τότε τι να πω;
Ερώτηση: Δε θα μείνει το νούμερο στα 600;
Απάντηση: Σίγουρα όχι. Ελπίζω ότι θα πάμε στα 1000 με 1200.
Ερώτηση: Αγωνιστικά πώς είναι ο ΑΟΚ; Υπάρχει κάποιος προβληματισμός στον κόσμο, μήπως υπάρχει βιασύνη;
Απάντηση: Νομίζω ότι υπάρχει βιασύνη. Το ρόστερ είναι καλό, είναι παιχνίδια προετοιμασίας, όπου δοκιμάζονται κάποια σχήματα.
Κάποιοι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει όμως να προσαρμοστούν. Αυτό επιβάλλεται, να γίνει.
Στο Σουφλί ήταν ένα καλό μάθημα, σ` έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Απέναντι σε μια ομάδα που παρέταξε πολύ δύναμη και πολύ διάθεση, για να κερδίσει την Καβάλα. Αυτό θα το συναντάμε σε πολλά γήπεδα της Γ` Εθνικής.
Μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό, στα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Πήραν ένα μήνυμα τα παιδιά. Κατανοήσανε ποιες θα είναι οι συνθήκες των παιχνιδιών, εκτός έδρας. Αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό. Περισσότερο απ` ότι θα μας έκανε μια απλή η ευρεία νίκη.
Η ήττα θα μας κάνει περισσότερο καλό.
Ερώτηση: Τι γίνεται με Δόξα Δράμας και Αρη Θεσσαλονίκης;
Απάντηση: Η Δόξα Δράμας θεωρώ ότι θα είναι στον όμιλο μας. Για τον Αρη δεν ξέρω τι γίνεται. Ηταν μια καθοριστική μέρα η Δευτέρα.
Εχω την αίσθηση ότι ο Αρης δεν θα είναι στην κατηγορία μας, επειδή παίζονται πολλά χρήματα.
Εάν πάρουμε και αυτό σαν δεδομένο, μη νομίζεται ότι ο Αρης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει το απίθανο ρόστερ σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Γ` Εθνική.
Κάποιοι παίκτες που είναι τώρα στο ρόστερ για τη Football Leagke, θα φύγουν, γιατί θα αλλάξουν και τα οικονομικά δεδομένα.
Δεν πρέπει να μας είναι φόβητρο η παρουσία του Αρη. Το θέμα είναι να κοιτάμε εμείς τη δική μας ομάδα. Να μην κοιτάμε ούτε τη Δόξα Δράμας, ούτε τον Πανσερραϊκό που είναι σεβαστές ομάδες με ιστορία αλλά και ο ΑΟΚ έχει τη δική του ιστορία, τη δική του δυναμική.
Εχω την αίσθηση ότι το ρόστερ είναι δυνατό. Σίγουρα δε θα διαφωνήσω, ότι χρειαζόμαστε έναν ακόμη επιθετικό αλλά εντάξει εάν δεν πάμε σε μια ακόμη μεταγραφή τώρα, θα μπορέσουμε το Δεκέμβριο να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.
Η ουσία είναι και θερμή παράκληση της διοικούσας επιτροπής, περισσότερη συμμετοχή στα εισιτήρια διαρκείας.
Αναλάβαμε μια υποχρέωση, χωρίς να έχουμε δική μας τσέπη η το ταμείο κάποιου μεγάλο επενδυτή. Πρέπει να καλύψουμε αυτό το μπάτζετ.
Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν μέχρι σήμερα είχαμε πουλήσει 1500 διαρκείας.
*Ρεπό χθες, σήμερα πρωί και απόγευμα
Χθες προπονήθηκαν μόνο οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο Σουφλί, δηλαδή οι: Φιρινίδης, Πόποβιτς, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Κοσμίδης, Α. Παπαδόπουλος. Οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Σήμερα θα προπονηθούν οι πάντες πρωί και απόγευμα. Την Κυριακή ο ΑΟΚ, θα παίξει φιλικό στη Χρυσούπολη με το Νέστο.

 

Διαβάστε επίσης