Στην Αθήνα ο Άγγελος Τσατσούλης

 Στην Αθήνα ο Άγγελος Τσατσούλης

Στην Αθήνα θα βρίσκεται το πρωί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης. Μαζί με τους υπόλοιπους προέδρους των επιμελητηρίων της περιφέρειας έχουνε ραντεβού παρουσία του Άρη Γιαννακίδη, με τους βουλευτές της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Σήμερα θα βρίσκεται στην τελική της ευθεία μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Δράμας, με την οποία συμφωνεί και υποστηρίζει θερμά ο Άρης Γιαννακίδης.

Το επιμελητήριο Δράμας έχει να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για ν΄ αντιμετωπισθεί το πρόβλημα του ΟΑΕΕ. Η πρόταση αυτή για να γίνει πραγματικότητα και να φτάσει εκεί που πρέπει, είναι ανάγκη να γνωστοποιηθεί στους βουλευτές της περιφέρειάς μας και να υποστηριχθεί από αυτούς.

Το ραντεβού στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει στο επιμελητήριο της Αθήνας, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά οι βουλευτές της ΑΜΘ απ΄ όλα τα κόμματα θα είναι παρόντες. Η πρώτη συνάντηση γι αυτόν το λόγο έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Κομοτηνή, όπου δυστυχώς ανταποκρίθηκε μόνο ένας βουλευτής κι ένας πρώην βουλευτής.

Στη Δράμα η πρωτοβουλία του επιμελητηρίου και η σημερινή συνάντηση έχει μεγάλη προβολή. Σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδας dramini.gr, αναφέρει τα εξής:

 

Σχέδιο νόμου για την βιωσιμότητα του ταμείου τους θα καταθέσουν στους βουλευτές Αν Μακεδονίας Θράκης έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες της περιφέρειας ΑΜ-Θ. Σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013 τα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συγκαλούν σύσκεψη στην Αθήνα και ώρα 12.00 στο ΕΒΕ Αθηνών, καλώντας τους βουλευτές να συμμετέχουν σε αυτήν την σύσκεψη, με τα εξής θέματα: 1. Οφειλές στον ΟΑΕΕ. Πρόταση –σχέδιο νόμου για την βιωσιμότητα του ταμείου και των ασφαλισμένων. 2. Εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου προς τις επιχειρήσεις. Για το θέμα μας μίλησε πρόεδρος του επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης. Και “οπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας…«Το αμέσως προσεχές διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για 350.000 επιχειρήσεις που απειλούνται με παύση του κύκλου των εργασιών τους … Η παρουσία των βουλευτών σε αυτήν την συνάντηση είναι επιβεβλημένη προκειμένου να ακουστούν οι προτάσεις των επαγγελματιών. Οι βουλευτές καλούνται να συνυπογράψουν σχέδιο νόμου που δίνει λύση στο μεγάλο πρόβλημα». Ο κ Γεωργιάδης στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Δράμας να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αστικής ανάπτυξης με αιχμή τα τοπικά προϊόντα. (Πηγή dramini)

 

Διαβάστε επίσης