Στους πανευρωπαϊκούς αγώνες η Σταυρούλα

 Στους πανευρωπαϊκούς αγώνες η Σταυρούλα

Ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου και την βράβευσε λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει από την Καβάλα για να λάβει μέρος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες σκάκι. Την εκδήλωση που είχε πραγματική ουσία, παρακολούθησαν και συμμετείχαν εκπρόσωπος του μητροπολίτη, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης.

Ξάφνιασε η δήμαρχος η οποία αφού ο αντιπεριφερειάρχης βράβευσε την Σταυρούλα Τσολακίδου, της έκανε ένα προσωπικό δώρο – όπως είπε – μια όμορφη αλυσίδα για το λαιμό της.

«Συγχαίρω τη Σταυρούλα Τσολακίδου, Θυμάμαι ότι σε είχα βραβεύσει και σε πιο μικρή ηλικία. Πάλι ως σκακίστρια» είπε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Τις ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, που την περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα. «Είμαστε περήφανοι για σένα» της είπε. Συνεχάρη επίσης την οικογένειά της και το σκακιστικό όμιλο Καβάλας.

Εκεί, στην εκδήλωση, που έγινε στο γραφείο του κ. Μαρκόπουλου, παραβρέθηκε κι εκπρόσωπος των παραγόντων του σκακιού, ο Βασίλης Θεοδωρίδης.

Στη χθεσινή εκδήλωση μίλησε κι η σκακίστρια. Ευχαρίστησε για την τιμή που της έγινε. Ευχαρίστησε τον Όμιλο από τον οποίο προέρχεται και τους προπονητές της, όπως επίσης και την οικογένειά της.

«Το τουρνουά που γίνεται την ερχόμενη εβδομάδα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε η Σταυρούλα Τσολακίδου.

 

Διαβάστε επίσης