• 19 Μαΐου 2024,

Στο Χαλκερό χθες η προπόνηση του ΑΟΚ – Βυζάντιο: Πλάνα χωρίς τέσσερεις

 Στο Χαλκερό χθες η προπόνηση του ΑΟΚ – Βυζάντιο: Πλάνα χωρίς τέσσερεις

Στο Χαλκερό χθες η προπόνηση του ΑΟΚ

Στο γήπεδο του Χαλκερού, προπονήθηκαν χθες το πρωί, οι παίκτες του ΑΟΚ.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, απογευματινή προπόνηση για την ομάδα, που φυσικά προετοιμάζεται σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Ο μοναδικός που δεν προπονείτε εκτός βέβαια του Βλάση Καζάκη, είναι ο Αλέξης Μπρατσιάνι. Σημειώνουμε ότι ο Γιώργος Γουνελάς, δεν υπολογίζει για το ματς της Κυριακής με την Κρύα Βρύση, τον τιμωρημένο Παύλο Σταματόπουλο.

Βυζάντιο: Πλάνα χωρίς τέσσερεις

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Βυζαντίου, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Κοζάνη, που στο στρατόπεδο της ομάδας, το θεωρούν καθοριστικό για τη συνέχεια. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των «Κιτρινόμαυρων» Γιάννης Ιωαννίδης, δε υπολογίζει τους τιμωρημένους, Τσίλογλου, Δαγκούλη, Καζαντζίδη αλλά και τον Κάπατζη, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Αντίθετα τα νέα πρόσωπα στη διάθεση του προπονητή είναι ο Τερζίδης και ο Δημητριάδης που αποτελούν τις δυο τελευταίες μεταγραφές της ομάδας.

*Θέλει τον Αργεντινό Μανιέρι

Το Βυζάντιο εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού Μανιέρι που αγωνίζεται στον Ορφέα Ελευθερούπολης και μέχρι τώρα έχει σημειώσει 10 γκολ. Ο Μανιέρι αγωνίζεται στη θέση του φορ αλλά και λίγο πιο πίσω, ως κρυφός κυνηγός. Το θέμα είναι αν τον παραχωρεί ο Ορφέας, που πάντως βρίσκεται πλέον εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης.

 

Διαβάστε επίσης