• 28 Μαρτίου 2024,

Στρατηγός δεν πρέπει μόνο να είσαι αλλα και να φαίνεσαι !

 Στρατηγός δεν πρέπει μόνο να είσαι αλλα και να φαίνεσαι !

Οταν είσαι στρατηγός έχεις και το ανάστημα και τον αέρα και το στήσιμο και την ψυχο λογία.

Η κοπέλα της σημερινής μας φώτο διαθέτει όλα αυτα που αναφέραμε και για αυτό την κοπέλα μπορεί να την φωνά ζετε και General Patton.

Πάντως αν στην μονάδα που έκανα το μεγαλύτερο μέρος της θητείας μου είχαμε ένα τέτοιο Στρατηγό δεν θα με πείραζε και ποτέ να μην έπαι ρνα το απολυτήριο.

Πέτρα που κυλά χόρτα δε μαζεύει !

Κατά τα άλλα προχωράμε γιατί πέτρα που κυλά χόρτα δεν μαζεύει και εμείς είμαστε μια πέτρα που δεν θέλει να μαζέψει χόρτα.

Βέβαια με τέτοιες κατηφό ρες που έχουμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τις κατρακύλες που τραβάμε δεν υπάρχει περίπτωση και να θέλεις να χορτιαριάσεις.

Λίστα Λαγκάρντ

Στην Ελλάδα αυτήν την επο χή που δεν ασχολούμαστε με τα δανεικά και τις δημοσιο νομικές προσαρμογές ασχο λούμαστε με την λίστα Λα γκάρντ.

Που πήγε, πότε πήγε, ποιός έβαλε χέρι και ποιός έβαλε πόδι.

Οι έρευνες μέχρι σήμερα ενώ είχανε φωτογραφήσει ως μοναδικό υπεύθυνο για την αλλοίωση της λίστας τον Παπακωνσταντίνου τώρα μας την γυρίσανε την δου λειά και μας λένε οτι τα στοιχεία δείχνουν οτι η αλλοίωση έγινε μετά την απομάκρυνση του Παπακω νσταντίνου απο το υπου ργείο Οικονομικών και λίγο πρίν φθάσει στα χέρια του Βενιζέλου.

Αυτό σημαίνει αυτόματα οτι την αλλοίωση δεν την έκανε ούτε ο Παπακωνσταντίνου ούτε ο Βενιζέλος.

Και αν δεν την κάνανε αυτοί ποιός την έκανε ;

Δε νομίζω να βρούνε άκρη και να καταλήξουν σε κάποιο όνομα αφού η έρευνα που γίνεται θυμίζει τις έρευνες που διατάσσει ο Σουλεϊμάν και γίνοτναι μέσα στο παλάτι όταν συμβαίνουν διάφορα.

Την τελευταία φορά ΄που διετάχθη έρευνα ήτανε για να βρεθεί αυτός που φαρμά κωσε το άλογο της Χουρέμ τον έρωτα.

Ο Σουλεϊμάν ο μουσάτος είχε κάνει δώρο ένα άλογο στην Χουρέμ όταν ήτανε πάνω στα μέλια και στα χαλβέτια τα καλά και το φαρμακώσανε για να την εκδικηθούνε αφού στο παλάτι υπάρχει ο Εξοχότατος και υπάρχουν και δύο στρατόπεδα.

Το ένα της Χόυρέμ και το άλλο του Ιμπραήμ Πασά που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι είναι αυτός που έχτισε τον δεύτερο όροφο στις καμάρες της Καβάλας αλλά αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο συγκεκριμένο σήριαλ.

Καλώς ή κακώς ο Σουλεϊμάν είναι το σήριαλ με την μεγα λύτερη τηλεθέαση και σκίζει οχι γιατί έχουν πέραση τα τούρκικα σήριαλ αλλα γιατί δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή στην ελληνική τηλεό ραση κάτι καλύτερο για να δούμε.

Εγώ αν με ρωτάτε προτιμώ να βλέπω την Νικαγιάρ Κάλφα παρά τους Βασιλιάδες του ΜΕΓΚΑ.

Εγώ με τον Σουλεϊμάν γελάω κιόλας εκτός απο τις ίντρι γκες και τις συνωνμοσίες που υπάρχουν μέσα στο παλάτι και μονοπωλούν το ενδια φέρον.

Πάντως να ξέρετε οτι δια νύουμε μια εποχή που τα τούρκικα σήριαλ είναι όπως ήταν κάποτε τα τηλεοπτικά talent show που ξεφουσκώ σανε και σήμερα ορισμένοι δεν θέλουν ούτε να τσ θυμού νται.

Ετσι θα γίνει και με τα Τού ρκικα σήριαλ αφού μετά τον Σουλεϊμάν θα κλάσει η νύφη και θα σχολάσει ο γάμος .

Μετά το τέλος του Σουλεϊμάν θα κοπούνε μαχαίρι να προβά λονται στην ελληνική τηλεό ραση τα σήριαλ απο την Του ρκία. και θα γυρίσουμε στα ελληνικά.

Τα ίδια σε περιεχόμενο με του Τούρκικα αλλα σε ελλη νική έκδοση.

Στο 30% η ανεργία στην Ελλάδα !

Πέρυσι το Οκτώμβριο το πο σοστό της επίσημης ανε ργίας στην Ελλάδα ήτανε 19% και φέτος είναι 27% και κάτι ψιλά σκάρτα 30% αν βάλεις και τους ανεπίσημους.

Με 30% ανεργία δεν γίνεται ούτε δουλειά ούτε προκοπή.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να πάρει μπρός με τέτοιο υψηλό ποσοστό ανεργίας.

Αυτό το ποσοστό θα πρέπει να ρίξει ο Σαμαράς αν θέλει μετά σιγά – σιγά να έρθει και η ανάπτυξη.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα γιατί με τον Στρα τηγό που έχουμε θα πρέπει να προλάβουμε και την ανα φορά του λόχου.

Φθάσαμε στο τέλος της εβδομάδας που είναι η πρώτη μετά το πέρας της Χριστου γεννιάτικης περιόδου και η πιο δύσκολη γιατί ήτανε και εβδομάδα προσαρμογής.

Μετά απο Χριστούγεννα και ΠΑΣΧΑ πάντα οι πρώτες μέρες της επιστροφής είναι δύσκολες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης