Συζητήσεις με όσους δεν συνεχίζουν στη δεύτερη Κυριακή

 Συζητήσεις με όσους δεν συνεχίζουν στη δεύτερη Κυριακή

Η Δήμητρα Τσανάκα και ο Κωστής Σιμιτσής αρχίζουν σήμερα τις επαφές τους με τους συνδυασμούς που δεν συνεχίζουν στη δεύτερη Κυριακή. Κάποιες πρώτες συναντήσεις έγιναν και χθες το βράδυ. Ήδη ο Βαγγέλης Παππάς ασκεί κριτική και στους δύο υποψηφίους, πραγματοποιεί το απόγευμα ολομέλεια του συνδυασμού του. Πιθανότερο είναι κι οι άλλοι συνδυασμοί να κάνουν το ίδιο. Κριτική και στη Δήμητρα Τσανάκα και στον Κωστή Σιμιτσή. Επίσημα δεν προκύπτουν κάποιες συνεργασίες ή στηρίξεις. Ανεπίσημα αντίθετα γίνονται και θα γίνουν πολλά.
Χθες αργά το βράδυ η κ. Τσανάκα έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, όπου πάνω κάτω είπε τα ίδια πράγματα. Φαίνεται να θεωρεί πολύ πιθανή τη νίκη της, ευχαριστεί για την στήριξη όσους την ψήφισαν χθες. Το ρεπορτάζ αναφέρει:
Δήμητρα Τσανάκα: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες της Καβάλας αλλά και στους δημότες του πρώην δήμου Φιλίππων. Με ψήφισαν «δαγκωτό», μου έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πάντα θα τους ευγνωμονώ. Για μας είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί επιτέλους δείχνει ότι οι Καβαλιώτες μίλησαν, ψήφισαν κι αποφάσισαν ότι θέλουν πια να αλλάξουν σελίδα. Θέλουν να δώσουν μια ανάσα στη πόλη αφού οραματίζονται ένα νέο μέλλον για τα παιδιά τους. Μας δίνουν τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ποιότητα της ζωής τους. Απόψε θα χαρούμε. Το αξίζουμε όσοι αγωνιστήκαμε.Από αύριο ξανά στον αγώνα. Πρέπει όλοι μαζί οι Καβαλιώτες να συνεργαστούμε και να δώσουμε το μέλλον που αξίζει στην πόλη μας, στην ιστορία της στον κόσμο της. Από αύριο αρχίζει μια νέα σελίδα. Δεν περισσεύει κανείς. Με όλους πρέπει να μιλήσουμε και να συζητήσουμε το μέλλον της Καβάλας».

Διαβάστε επίσης