Συμμετοχές ακόμη και από τα Γιάννενα!

 Συμμετοχές ακόμη και από τα Γιάννενα!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωί και το μεσημέρι ο 3ος αγώνας δρόμου που διοργάνωσε ο σύλλογος χιονοδρομίας ορειβασίας Καβάλας, στο περιαστικό δάσος της πόλης. Οι συμμετοχές ήταν 290, προερχόμενες ακόμη κι από την περιοχή των Ιωαννίνων.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 11.00 από τον Προφήτη Ηλία, Ο δε πρώτος αθλητής τερμάτισε μία ώρα μετά.

Οι συμμετοχές ήταν στο νούμερο και του περσινού αγώνα. Κατά την εκτίμηση των διοργανωτών θα ήταν περισσότερες εάν δεν είχε προηγηθεί κακοκαιρία.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν προειδοποίηση για τα νερά που επρόκειτο να  συναντήσουν στα μονοπάτια του περιαστικού δάσους, γεγονός που επίσης οφείλεται στην κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Έλαβαν μέρος αθλητές όλων των ηλικιών. Άνδρες και γυναίκες, μικροί και μεγάλοι. Ήταν στο σημείο από νωρίς το πρωί για προθέρμανση. Έφτασαν εκεί με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα. Έτσι δημιουργήθηκε στην περιοχή κυκλοφοριακή συμφόρηση αφού υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σημείο του Κόντη, στους δρόμους της Χωράφας και του Προφήτη Ηλία, στο δρόμο προς το Σανατόριο, ακόμα και στην περιμετρική οδό.

Από πλευράς του Δήμου Καβάλας, στην εκκίνηση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Φίλιππας Φιλιππιδης.

Ο καιρός που επικράτησε χθες την ώρα του αγώνα θεωρείται ιδανικός. Χωρίς να κάνει πολύ κρύο. Υπήρχε ελαφριά συννεφιά, καιρικές συνθήκες που διευκολύνουν τέτοιες διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης