• 18 Μαΐου 2024,

Συμμετοχές στην απεργία: Καφεζυθοπώλες, Πρατήρια, Φροντιστήρια

 Συμμετοχές στην απεργία: Καφεζυθοπώλες, Πρατήρια, Φροντιστήρια

Σήμερα το μεσημέρι έφθασαν στην εφημερίδα μας ανακοινώσεις συμμετοχής στην σημερινή απεργία. Αυτές προέρχονται από το σωματείο Καφεζυθοπωλών, τους πρατηριούχους υγρών καυσίμων και τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων. Αναφέρουν τα ακόλουθα:

Οι Καφεζυθοπώλες

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Καφεζυθοπωλών & Ιδιόκτητων Καφετεριών Ν.Καβάλας, ενημερώνει πως συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα πρατήρια βενζίνας

Ύστερα από ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας, και το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 26.09.2012 . Για το λόγο αυτό καλούνται όλα πρατήρια του Νομού Καβάλας, να παραμείνουν αύριο κλειστά, από ώρα 09.00 μέχρι 13.00 εκφράζοντας έτσι και εμείς την καθολική μας αντίθεση στα μέτρα που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση, σηματοδοτώντας το τέλος της μικρομεσαίας επιχείρησης, εντείνοντας την αβεβαιότητα, το αδιέξοδο, την αγωνία όλων μας, οδηγώντας και το δικό μας κλάδο σε αφανισμό .

Καλούνται λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά, αγωνιστικά στην απεργιακή κινητοποίηση .

Τα φροντιστήρια

Ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομού Καβάλας θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική Απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου. Τα φροντιστήρια του νομού Καβάλας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 15:00.

Τα νέα μέτρα που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης θα παρατείνουν την ύφεση στην Ελληνική οικονομία και θα οδηγήσουν σε νέα λουκέτα επιχειρήσεων, περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, φτωχοποίηση ακόμα μεγαλύτερου ποσοστού του πληθυσμού της χώρας, ακόμα μεγαλύτερα ελλείμματα και χρέη στην κεντρική κυβέρνηση.

Θα πρέπει επιτέλους να κάνουν πράξη την ανάπτυξη που δυστυχώς μέχρι τώρα την ακούμε αλλά δεν τη βλέπουμε και να μειώσουν τη φορολογία των πολιτών και των επιχειρήσεων σε επίπεδα που θα επιτρέψουν να έρθει γρήγορα η ανάκαμψη που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος.

* Επίσης υπάρχει και ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, που καλεί τα μέλη του να μην εργασθούν σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012.

 

 

Διαβάστε επίσης