• 3 Μαΐου 2024,

Συμφώνησαν ότι θα συνεργαστούν

 Συμφώνησαν ότι θα συνεργαστούν

Σύντομη αλλά ουσιαστική συνάντηση είχαν χθες το πρωί στο διοικητήριο ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος κι ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης.
Μαζί η περιφερειακή ενότητα και νοσοκομείο, θα προσπαθήσουν μέσω του ΕΣΠΑ να δρομολογήσουν το απαραίτητο έργο κατασκευής κι άλλων θέσεων στάθμευσης, δίπλα κι έξω από το κτήριο του νοσοκομείου.
Οικόπεδο όπως φαίνεται υπάρχει. Όπως επίσης και κάποιες από τις απαραίτητες για το έργο μελέτες.
Ήταν πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα στη συνάντηση του κ. Μαρκόπουλου με τον Χρήστο Κοπατσάρη, που είναι γνωστοί από παλιά. Ο Θ. Μαρκόπουλος υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια, λέγοντας τα εξής: «Είχαμε την τιμή να δεχθούμε την επίσκεψη του διευθυντή του νοσοκομείου Καβάλας. Ο Χρήστος Κοπατσάρης, προσωπικά για μένα ένα παλιός μου γνώριμος και φίλος Σήμερα (χθες) είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, γιατί και η περιφέρεια και η περιφερειακή ενότητα Καβάλας, όπως και το νοσοκομείο είναι οργανισμοί που έχουνε ως σκοπό να μπορούν να εξυπηρετήσουνε τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Κατ΄ αυτήν την έννοια, δύσκολο θα βρούμε θέμα που να μην είναι κοινού ενδιαφέροντος ασχέτως αν οι διοικητικές αρμοδιότητες μπορεί να είναι πολύπλοκες και διαφορετικές. Πάντως εμείς σαν περιφέρεια θέλουμε με κάθε τρόπο να συμβάλουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία απασχολούν το νοσοκομείο».

 

Διαβάστε επίσης