• 13 Μαΐου 2024,

Συνάντηση με σχολικούς φύλακες – δημοτικούς αστυνομικούς

 Συνάντηση με σχολικούς φύλακες – δημοτικούς αστυνομικούς

Στις 11.00  το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Θέμις Μπαλασόπουλος μαζί με εκπροσώπους της διοίκησης του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο Καβάλας βρέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο.

Εκεί είχε συνάντηση κι αναλυτική συζήτηση με τους δημοτικούς αστυνομικούς που επιστρέφουν στο δήμο Καβάλας και τους σχολικούς φύλακες που κι αυτοί επιστρέφουν και γίνονται πάλι δημοτικοί υπάλληλοι.

Ο κ. Μπαλασόπουλος είπε στους δημοσιογράφους ότι τους δημοτικούς αστυνομικούς επανέφεραν οι ίδιοι οι πολιτικοί παράγοντες που είχαν αποφασίσει ότι η δημοτική αστυνομία δεν χρειάζεται. Εμείς τα λέγαμε – είπε ο κ. Μπαλασόπουλος – και για τους σχολικούς φύλακες και για τους δημοτικούς αστυνομικούς.

Η διαδικασία που επιταχύνθηκε με το νόμο του Κατρούγκαλου έφερε ήδη στο δημαρχείο τους πάλιούς δημοτικούς αστυνομικούς ενώ οι σχολικοί φύλακες πρόκειται να επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες αφού η γραφειοκρατία ολοκληρωθεί.

Οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Καβάλας και οι δημοτικοί αστυνομικοί ρώτησαν διάφορες λεπτομέρειες που τους αφορούνε, τον κ. Μπαλασόπουλο, από τον  οποίο είχαν αναλυτική ενημέρωση.

 

Διαβάστε επίσης