• 17 Μαΐου 2024,

Συνεδρίαση 5 λεπτών

 Συνεδρίαση 5 λεπτών

Πριν την συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο τα μέλη της Επιτροπής είχαν μπροστά τους την ημερήσια διάταξη. Διαβάζοντας τα θέματα τακτικά και έκτακτα, εκτιμούσαν ότι η συνεδρίαση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από πέντε λεπτά. Αποδείχθηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο.

Η συνεδρίαση κράτησε μόνο πέντε λεπτά και όλα τα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα. Από τα λίγα λόγια που συνόδευσαν τη διαδικασία της συνεδρίασης ξεχωρίζει η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Δημοσθένη Τουλκίδη, βάσει της οποίας ο προϋπολογισμός του Δήμου Καβάλας για το 2015 είναι έτοιμος και διορθωμένος, θα μοιραστεί στους δημοτικούς συμβούλους εντός της εβδομάδας για να συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Χθες επί του σχεδίου του προϋπολογισμού του Δήμου Καβάλας έγιναν δύο ακόμη μικροδιορθώσεις μετά από παρατήρηση του Παρατηρητηρίου στο οποίο το σχέδιο στάλθηκε.

Το Παρατηρητήριο είναι ένας κρατικός φορέας στον οποίο παραδίδεται το σχέδιο του προϋπολογισμού κάθε δήμου για ένα πρώτο έλεγχο.

 

 

Διαβάστε επίσης