• 19 Μαΐου 2024,

Σωτηρόπουλος: « Είμαστε μια παρέα»

 Σωτηρόπουλος: « Είμαστε μια παρέα»

Σωτηρόπουλος: « Είμαστε μια παρέα»

Αύριο Πέμπτη θα γίνει η κατανομή αρμοδιοτήτων στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΛΦΚ, μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Όλα δείχνουν ότι ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου. Ο ίδιος μίλησε στην αθλητική εκπομπή της Δευτέρας στους 93, 7 για την όλη διαδικασία.

Αρχικά ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος ευχήθηκε να λάβει τέλος η περιπέτεια του ΑΟΚ, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ενώ είπε για τους φιλάθλους της Καβάλας: «Αυτά που έχουν τραβήξει οι Καβαλιώτες φίλαθλοι είναι πρωτόγνωρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμείς δεν ξέρουμε ακόμη που θα παίξουμε».

Για τη γενική συνέλευση της ΛΦΚ και όχι μόνο, είπε τα εξής: « Το καλό ήταν ότι είχαμε δίπλα μας, όλα τα παλιά μέλη. Αυτό μας συγκίνησε. Για κάποιους λόγους δε μπορούν αυτή τη στιγμή να δαπανήσουν πολύ χρόνο, αλλά ήρθαν όλο το απόγευμα και όλοι μαζί σχολιάζαμε, καλαμπουρίζαμε κτλ. Ξανά βρεθήκαμε όλοι μαζί και οι στιγμές που περάσαμε ήταν πολύ ωραίες.

Επίσης ήρθαν τα μέλη του Δ. Σ του ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Ντίνος Κανάκης. Επίσης ήρθε ο κ. Εμινίδης. Είχε αρκετή συμμετοχή. Θα συνεχίσουμε τη δύσκολη αυτή προσπάθεια να ενισχύσουμε τον ΑΟΚ αλλά και όλο τον αθλητισμό της Καβάλας. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

Σε λίγες μέρες θα γίνει γενική συνέλευση του ερασιτέχνη και εκεί θα μπουν και τα άλλα αθλήματα που θέλουν να έχουν το καραβάκι, στην ομπρέλα του συλλόγου.

Στο Βόλει γίνεται ηρωική προσπάθεια και μπορεί φέτος να ανεβεί και κατηγορία. Είναι συγκινητική η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Έως τώρα μόνα τους και από φέτος ελπίζω να έχουν την ενίσχυση των περισσοτέρων Καβαλιωτών. Ανέλπιστα θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στο Βόλει. Στο Δ. Σ της ΛΦΚ θα συμμετέχει και η εκπρόσωπος του γυναικείου τμήματος που είναι η Φωτεινή Χατζηιωαννίδου, που έχει κάνει μάλιστα ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα. Επίσης τα παιδιά από τους Bleu Sailors με εκπρόσωπο τον Χρήστο Μπόλο. Είναι ευπρόσδεκτοι.

Η κατανομή αρμοδιοτήτων θα γίνει την Πέμπτη στις 20.30. Δεν έχει και πολύ σημασία αν θα είμαι εγώ και πάλι ο πρόεδρος. Την ιστορία τη γράφουν οι παρέες. Μια παρέα είμαστε όλοι. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι πρόεδρος και ποιος θα είναι μέλος. Όλα γίνονται από κοινού, μέσω επαφών μιας παρέας.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της ΛΦΚ. Ούτε ιεραρχίες, ούτε αξιώματα. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί είμαστε πάνω απ` όλα φίλοι. Δε θα μπορούσαμε να δουλέψουμε αλλιώς. Ηρθαν φίλοι μας σε πολύ δύσκολες εποχές και ανανέωσαν την εγγραφή τους. Άλλοι θα προτιμούσαν να κάνουν το μπανάκι τους η θα πήγαιναν στην καφετέρια.

Πάντοτε τους καίει το σαράκι, το τι θα γίνει με την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Στη Β` Εθνική αλλά και στον ερασιτέχνη με όλα τα τμήματα που θα γίνουν.

Η αγάπη για το καραβάκι, είναι αγάπη για την πόλη».

 

Διαβάστε επίσης