Σύλληψη 44χρονου που καταγγέλθηκε από την κόρη του ότι τη βίασε

 Σύλληψη 44χρονου που καταγγέλθηκε από την κόρη του ότι τη βίασε

Τα νέα έρχονται στην Καβάλα και τη Θάσο από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί μάλλον συμπτωματικά, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, στο κέντρο της πόλης, 44χρονος, από τη Θάσο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τον ανακριτή Καβάλας, το καλοκαίρι του 2013.

Πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκεται μία σοβαρότατη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 44χρονος όχι μόνο χρησιμοποίησε βία σε βάρος της γυναίκας του, αλλά καταγγέλλεται ότι βίασε την κόρη του. Η υπόθεση αναφέρεται στο 2011. Τότε βάσει της καταγγελίας που έγινε από την κόρη του και τη σύζυγό του, βίασε το παιδί του ηλικίας τότε 12 ετών. Η καταγγελία έγινε στις δικαστικές αρχές, η υπόθεση ερευνήθηκε μέσω της ανάκρισης και το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2013.

Γνωρίζοντας πιθανώς τι γίνονταν σε βάρος του ο 44χρονος από τη Θάσο είχε εγκαταλείψει το νησί και κρύβονταν στη συμπρωτεύουσα. Χθες συμπτωματικά συνελήφθη αφού ενεργοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική οδό. Το περιστατικό προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης χθες το πρωί.

Υπήρχαν μάλιστα πληροφορίες ότι η δράση αυτού του ανθρώπου δεν αφορά μόνο την κόρη του, αλλά υπάρχουν σε βάρος του κι άλλα περιστατικά κι άλλες καταγγελίες. Το θέμα ερευνάται περαιτέρω. Η ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης, voria.gr «έγραφε» χθες τα ακόλουθα:

 

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας 44χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά στη Θάσο προ τριετίας. Ο άνδρας συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα κατόπιν εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του και οδηγήθηκε στον ανακριτή Καβάλας. Ο άνδρας κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμούς παιδιών, που συνέβησαν πριν από τρία περίπου χρόνια στη Θάσο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος κατηγορείτε ότι βίαζε το 2011 τη μικρή του κόρη, ηλικίας τότε 14 ετών.

 

 

Διαβάστε επίσης