• 19 Μαΐου 2024,

Τέλος εποχής για Νίκο Χωλίδη – Ανανεωτικό διοικητικό σχήμα στον Ορφέα Ελευθερούπολης

 Τέλος εποχής για Νίκο Χωλίδη –  Ανανεωτικό διοικητικό σχήμα στον Ορφέα Ελευθερούπολης

Ο Νίκος Χωλίδης μετά από πολλά χρόνια αποχώρησε από τα διοικητικά του Ορφέα Ελευθερούπολης.  Δεν ήταν υποψήφιος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.  Ο Χωλίδης ήταν πρόεδρος της ομάδας από το 2007(διαδέχθηκε τον Κοσμά Τριανταφυλλίδη)  με μια μικρή παρένθεση τη σεζόν 2012-2013 όπου ήταν αντιπρόεδρος με πρόεδρο τον Λευθέρη Ποιμενίδη. Πριν το 2007 συμμετείχε σε διοικητικά συμβούλια της ομάδας, σε άλλες θέσεις.

Επίσης δεν συμμετέχουν στη νέα διοίκηση ο Λευθέρης Ποιμενίδης, ο Δημήτρης Δραγανίδης, ο Μανώλης Καμπέρης και ο Δημήτρης Μυρσίνης που μάλιστα όλοι τους, δεν παρέστησαν στη γενική συνέλευση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του Δήμου Παγγαίου.  Ολοι αυτοί «έτρεξαν» τον Ορφέα, τα τελευταία χρόνια στη Δ` και Γ` Εθνική.  Ο Ποιμενίδης μάλιστα μαζί με τον Δραγανίδη, ήταν οι βασικοί χρηματοδότες.  Έμειναν πιστοί στην απόφαση τους, να αποχωρήσουν από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Οι φήμες ότι θα συμμετείχε ο επιχειρηματίας Γιώργος Χατζησάββας, έμειναν… φήμες.

Από το περσινό διοικητικό σχήμα, συμμετέχουν ο  Μποσμπότης Χρήστος, Σίμος Μπαρέτας, ο Κοσμάς Κορωνιός και ο Γιώργος Αντωνιάδης.

Οι υπόλοιποι είναι …νέοι.

Συγκεκριμένα ο Ελευθέριος Κοκκινίδης, ο Ανδρέας Καλλινικίδης, η Μαρία Τσίλογλου, ο Θανάσης Φιλόσογλου, ο Αρης Αϊβαλιώτης, ο Σάκης Πετράκης, ο Θεόδωρος Καϊπης, ο Γιώργος Αραμπατζής, ο Μπάμπης Σαράντος.

Σήμερα Δευτέρα θα γίνει η κατανομή αξιωμάτων.

Ερωτηματικό ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος( ο πιο παλιός στην ιεραρχία είναι ο Χ. Μποσμπότης).  Επίσης ποιος θα είναι ο νέος προπονητής(ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Στρατηλάτη, που πέρσι εργάστηκε αρχικά στον Βρασίδα της Νέας Περάμου ενώ πριν με το Βυζάντιο στη Δ` Εθνική).

Το σίγουρο είναι ότι σε διοικητικό επίπεδο, ξεκινάει μια νέα εποχή.

Για τη θέση του γενικού αρχηγού μάλλον προορίζεται ο Σίμος Μπαρέτας, θέση την οποία κατείχε και πέρσι.

Στην επαναληπτική γενική συνέλευση του Σαββάτου, έγινε μεγάλη συζήτηση για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, όπου υπήρχε η πρόταση να έχει  την ευθύνη, μια άτυπη διοίκηση από γονείς των παιδιών. Τελικά στο νέο διοικητικό σχήμα, συμμετέχουν ο Θ. Καϊπης και ο Μ. Σαράντος που μάλλον θα είναι και οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.  Επίσης θα λειτουργήσει και πάλι ξεχωριστό συμβούλιο στον Φρίξο Ελευθερούπολης, όπου από αυτή την ομάδα, θα «ανέβουν» στον Ορφέα, 4-5 ποδοσφαιριστές.

Από τη γενική συνέλευση απουσίαζε και πάλι ο σύλλογος παλαιμάχων της ομάδας.

*Ο Πανθρακικός πήρε Χαραλαμπίδη από Ορφέα Ελευθερούπολης

Μετά τον Γαβριηλίδη από τον ΑΟΚ, τον Μαρκόπουλο από το Βυζάντιο, ο Πανθρακικός απέκτησε και τρίτο ποδοσφαιριστή από ομάδα του νομού της Καβάλας, που αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής. Συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη που είχε 6 συμμετοχές με τη φανέλα του Ορφέα από το Γενάρη που μας πέρασε. Ο Χαραλαμπίδης που είναι 21 ετών, έχει περάσει από το ρόστερ και της Δόξας Δράμας.

Από τον Ορφέα έμεινε ελεύθερος αφού είναι γνωστό, ότι στη Γ` Εθνική, δεν υπάρχουν… συμβόλαια συνεργασίας.

 

Διαβάστε επίσης