Ταπείνωση και ντροπη !

 Ταπείνωση και ντροπη !

H ήττα που ζήσαμε στο “Ανθή Καραγιάννη” ήτανε απο τις πιο εφιαλτικές και ταπειωντικές όχι γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι αλλα γιατί χάσαμε απο την Δόξα Δράμας και με κατεβασμένα τα χέρια.

Δεν είναι κακό να χάνεις ένα αγώνα γιατί και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι αλλα είναι κακό να χάνεις χωρίς να παίζεις και απο έναν αντίπαλο που παίζει απο το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες !

Η ομάδας μας μπορεί να είναι ομάδα 15 ημερών και να φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή αλλα αυτό δεν έχει καμμία σχέση με τον ζήλο των παικτών μέσα στο γήπεδο που για άλλη μια φορά και μάλιστα σε ένα γειτονικό ντέρμπι ήτανε ανύπαρκτο.

Θα έπρεπε στο παιχνίδι αυτό να μπούνε μέσα οι παίκτες και να μασάνε τα δοκάρια των εστιών.

Δεν με πειράζει η ήττα αλλα με πειράζει ο τρόπος που αγωνιστήκαμε και ήρθε αυτή η ήττα.

Δεν ειναι δυνατόν να παίζει ο αντίπαλος με δέκα παίκτε και να μην μπορούμε να του επιβληθούμε.

Και επαναλαμβάνω δεν μένω στο σύστημα με το οποίο αγωνιστήκαμε γιατί δεν είμαι προπονητής αλλα σχολιάζω την όρεξη και την διάθεση των παικτών μας που ήτανε κάτω του μετρίου.

Μπές μέσα στο ΄γήπεδο παίξε , δώστα όλα και χάσε !

Ο κόσμος φωνάζει γιατί δεν ιδρώσατε την φανέλα με το καραβάκι και φωνάζει δικαιολογημένα εκτός απο δυό τρείς γραφικούς που βρίζανε τον Βασιλακάκη και προχθές ήτανε έτοιμοι να βρίσουν και τον Παπαδόπουλο.

Διότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να καταλάβουν οτι και ο Βασιλακάκης δεν έφταιγε και ο Παπαδόπουλος δεν φταίει.

Οι παίκτες που έχουμε τόσο μπορούμε.

Για να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας θα πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί.

Οι περισσότεροι παίκτες που πήραμε το καλοκαίρι αποδείχθηκε οτι δεν κάνουν και οτι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του ΑΟΚ.

Τα πράγματα είναι απλά.

Πέρα απο την μικρή περίοδο προετοιμασίας της ομάδας τελικά και οι περισσότεροι παίκτες που πήραμε τελικά δεν κάνουν.

Η ομάδα αν θέλει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα πρέπει να πάρει παίκτες.

Αν δεν υπάρχει χρήμα για προσθήκες και ο στόχος της ανόδου γίνει παραμονή στην κατηγορία θα παρακαλούσαμε το τεχινκό τήμ της ομάδας να μας απαλλάξει απο τους αδιάφορους μισθοφόρους που ήρθανε στην ομάδα μας για να κολλήσουν ένσημα και να προωθήσουμε Καβαλιωτάκια απο την Κ20 που σίγουρα θα παίξουν καλύτερα.

Δεν υπάρχει λόγος να τρώμε στην μάπα κάθε Κυριακή παίκτες με υψηλά συμβόλαια που κάνουν αγγαρεία και δεν έχουν όρεξη για μπάλα.

Ένα άλλο λυπηρό που ζήσαμε στο ίδιο παιχνίδι είναι οι εικόνες με φιλάθλους του ΑΟΚ να ξηλώνουν τα πλαστικά καθίσματα απο το ίδιο μας το γήπεδο και να τα εκσφεδονίζουν προς τους αντίπαλους οπαδούς.

Κάναμε δηλαδή αυτά που μας κάνανε την εποχή της Souper Liguae οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί που ερχότανε στην Καβάλα μόνο για σαματάδες.

Γίναμε και εμείς κάφροι σαν αυτούς που κοροϊδεύαμε.

Οι λίγοι ευτυχώς ανεγκέφαλοι μας κάνανε εκτός απο την ταπείνωση λόγω της αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας μας να νιώθουμε και ντροπή για την συμπεριφορά τους αυτή.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να μαθαίνουμε και να χάνουμε ακόμα και απο την Δόξα Δράμας με την οποία λόγω της χιλιομετρικής απόστασης οι αγώνες έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Μπορεί αυτοί να παραμένουν καλαμποκάδες και εμείς ψαροκασέλες αλλα δεν χρειάζεται να φθάνουμε στα άκρα.

Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτοί ήτανε μέλη του ΣΦΑΟΚ ή οχι.

Μας ενδιαφέρει οτι ήτανε Καβαλιώτες και ενώ σπάγανε τα καθίσματα δεν βρέθηκε ούτε ένας να τους σταματήσει.

Αυτοί που αγαπάνε τον ΑΟΚ θα πρέπει να απομονώσουν αυτούς τους λίγους που δημιουργούν πρόβλημα γιατί αν προχθές σπάσανε καθίσματα μεθαύριο θα κάνουν χειρότερα.

Αυτοί οι λίγοι θα πρέπει να απομονωθούνε και μάλιστα με πρωτοβουλία των οργανωμένων συνδέσμων που θα πρέπει να διαφυλάξουν την καλή εικόνα της ομάδας αλλα και την έδρα μας.

Για τον ΑΟΚ μας τώρα θα έρθουν καλύτερες μέρες να είστε σίγουροι και θα πρέπει τώρα που είμαστε όλοι πικραμένοι απο τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα να φανούμε ψύχραιμοι και συνετοί.

Το πιο εύκολο είναι να πάρουμε φόρα και να τα κάνουμε όλα λίμπα και να μην μείνει τίποτα όρθιο αλλα αυτό είναι η λύση ;

Αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα αυτήν την χρονική στιγμή που τίποτα δεν μας πάει καλά ;

Τώρα θα πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα στον ΑΟΚ και οχι να στηθούμε απέναντι του και να αρχίσουμε να βαράμε.

Τώρα μας χρειάζεται η ομάδα γιατί όλοι μαζί θα βλετιώσουμε την εικόνα της.

Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αγωνστικής ανάτασης της ομάδας αυτής.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα .

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον ευατό σας και τους γύρω σας.

Αυτές τις μέρες τις εορταστικές να είστε ψύχραιμοι και κουλαριστοί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης