Τα χαλβέτια τα χαρέμια και οι Παλλακίδες

 Τα χαλβέτια τα χαρέμια και οι Παλλακίδες

Πάντως απο όλα τα τούρκικα σήριαλ που μεταδίδονται σήμερα στα ελληνικά κανάλια νομίζω οτι αυτό που έχει την μεγαλύτερη επιτυχία και ανταπόκριση απο την πλευρά του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής με τα χαρέμια και τα χαλβέτια του αφού όταν του μεγαλοπρεπή του έκανε κούκου πλακωνότανε στα χαλβέτια με τις παλλακίδες και τα φαβορί.

Παλλακίδα ήτανε η πόρνη που προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Σουλτάνο και ΦΑΒΟΡΙ φαντάζομαι φωνάζανε αυτές που είχανε τα προσόντα σωματικά και ψυχικά για να μείνουν στο πλευρό του Σουλεϊμάν και να κάνουν και παιδί μαζί του.

Μιλάμε οτι η ζωή του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή είναι η ζωή που φαντάζεται ο κάθε έλληνες.

Πλούτη , φαγοπότια και χαλβέτια.

Χαλβέτ για να καταλαβαινόμαστε είναι το σεξουαλικό αντάμωμα του Σουλεϊμάν με τις Παλλακίδες του.

Όποτε ένιωθε φουσκοθαλασσιές ο μεγαλοπρεπής γέμιζε το δωμάτιο με Παλλακίδες πρόθυμες να τον ξεφουσκώσουν.

Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι το συγκεκριμένο σήριαλ ασχολείται περισσότερο με τις ίντριγκες που αναπτύσσονται ανάμεσα στις Παλλακίδες που η κάθε μία με τον τρόπο της προσπαθεί να κερδίσει και να έχει μια προνομιακή θέση στο πλευρό του Σουλεϊμάν.

Ο Σουλεϊμάν τώρα που είναι και το κεντρικό πρόσωπο του σήριαλ μου δίνει την εντύπωση οτι παίζει σε αργή κίνηση.

Λέει λίγα ενώ έχει υιοθετήσει το βλέμμα της αγελάδας.

Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον συγκεκριμένο ρόλο είναι απο τα μεγαλύτερα ονόματα στην Τουρκία αλλα νομίζω οτι δεν κάνει για τον ρόλο αυτό του Σουλεϊμάν που θα μπροούσε να υποδυθεί κάποιος άλλος.

Παραμένουν οι διαφωνίες σε όλα τα επίππεδα

Και ενώ σε όλη την Ευρώπη έχει αρχίσει να φυσάει ένας ούριος άνεμος για τα ελληνικά θέματα οι εκπρώσοποι της Τρόϊκας επιμένουν να μην τα βρίσκουν και ακόμα και σήμερα 15 Οκτωβρίου να υπάρχουν ανοικτά θέματα σε όλα τα μέτωπα κάτι που καθυστερεί το κλείδωμα των μέτρων , την ψήφιση τους και στην τελική την εκταμίευση της δόσης που σύμφωνα με τον Σαμαρά είναι το μόνο που μετράει στην φάση που είναι σήμερα η Ελλάδα.

Βέβαια τα περισσότερα λεφτά απο την δόση που έρχεται με αργό βήμα θα τα πάρουν οι τράπεζες που με τον τρόπο αυτό θα αποζημιωθούν για τα λεφτά που δεν μπορούν να εισπράξουν απο τα δάνεια που είναι στο κόκκινο αλλα δεν θα ανοίξουν την στρόφιγγα της ρευστότητας αφού με ποια λογική να δώσουν νέα δάνεια σε αυτούς που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα παλαιότερα ;

Αν ο Σαμαράς περιμένει να ενισχυθεί η ρευστότητα της αγοράς απο τις τράπεζες μάλλον θα περιμένει πολύ αφού οι τράπεζες θα κρατήσουν τα λεφτά που θα πάρουν.

Συνεχίζεται η καλοκαιρία !

Οσο αφορά τον καιρό οι καλές καιρικές συνθήκες για την εποχή συνεχίζονται με πολύ φιλικές θερμοκρασίες.

Λέτε ρε παιδιά να μας λυπήθηκε ο θεός ;

Το γράφω αυτό γιατί πέρσι τέτοια εποχή είμασταν αγκαλιά με τα καλοριφέρ.

Πέρσι απο την 1η του Οκτώβρη έκανε κρύο και υπήρχε θέμα αφού όλοι αποφεύγαμε απο τόσο νωρίς να ανάψουμε τα καλοριφέρ.

Αυτά πέρσι γιατί φέτος και να θέλουμε να τα ανάψουμε, οταν έρθει η ώρα δεν θα υπάρχει πετρέλαιο αλλά και να υπάρχει ποιός θα το αγοράσει στην τιμή αυτή ;

Για αυτό σκέφθομαι μήπως μας λυπάται ο θεός και μας πάει με σβηστές τις μηχανές;

Διότι όταν αρχίσει το κρύο να βαράει θα κοιτιόμαστε στα μάτια αφού δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο.

Οσοι έχουν αντικαταστήσει τους λέβητες πετρελαίου με λέβητες ξύλου δεν ασχολούνται με αυτή την διαμάχη των πρατηριούχων με το υπουργείο οικονομικών και είναι έτοιμοι να κάψουν τα ξύλα που μάζεψαν όλο το καλοκαίρι.

Ο άλλος δεν πήγε διακοπές για να κάνει ξύλα τα λεφτά που θα έτρωγε στις διακοπές αφού πέρσι τον χειμώνα έφαγε το κρύο της αρκούδας και αυτό που έζησε πέρσι δεν θέλει με τίποτα να ξαναζήσει φέτος.

Μιλάμε οτι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μαζέψει στις αυλές τους έως και 10 τόνους ξύλα τα οποία θα κάψουν για πλάκα έτσι και ο καιρός γυρίσει και σφίξει.

Ο κόσμος παθαίνει εμφράγματα …

Τι έγινε ρε παιδιά και παθαίνουν όλοι εμφράγματα;

Μετά τον Βασιλάκη τον Τερλέγκα που ξημερώματα Σαββάτου ένιωσε πόνο έντονο στο στήθος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα σε άλλο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο Τραγάκης.

Ο ένας μετά τον άλλο πέφτουν σαν τα κοτόπουλα.

Παιδιά ψυχραιμία και σταθερές θερμοκρασίες γιατί στον αγώνα αυτό είναι όλοι απαραίτητοι.

Θα περάσουν τα δύσκολα και θα πρέπει στην αναφορά του λόχου μετά την φορτούνα της κρίσης να είμαστε όλοι παρόντες.

Τι να το κάνω αν είναι να περάσει η κρίση και να έχει καταπιεί τους μισούς έλληνες.

Θα πρέπει να αντέξουμε και να μπορέσουμε παρά τις δυσκολίες να πάμε παρακάτω.

Χωρίς μά και ταραμά .

Η πορεία απο τους

πεζόδρομους …

Στην απεργία λέει της Πέμπτης η πορεία θα περάσει μέσα απο τους πεζόδρομους για να ελέγξει ποιοί είναι ανοιχτοί και ποιοί κλειστοί.

Αυτό γίνεται για πρώτη φορά γιατί για πρώτη φορά οι διοργανωτές της πορείας θέλουν όλη την Καβάλα κλειστή και οχι τα μαγαζιά κλειστά και τα καφέ που είναι μέσα στους πεζόδρομους ανοιχτά.

Μπορεί να μην αλλάξει τίποτα μετά και απο αυτήν την διαμαρτυρία – απεργία αλλα αυτό δεν έχει να κάνει με την συμμετοχή μας που θα πρέπει να είναι καθολική για το γαμώτο.

Σίγουρα μας πηδάνε και αυτό δεν θα αλλάξει κατεβούν δεν κατεβούν τα ρολά αλλα μην τους κατεβάσουμε και τα βρακιά μας.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους φίλους σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης