• 19 Μαΐου 2024,

ΤΕΝΙΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 ΤΕΝΙΣ:  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Από την Δευτέρα  29/6/2015 έως  και την Παρασκευή 3/7/2015 όπου και διακόπηκε λόγω του δημοψηφίσματος, πραγματοποιήθηκε το 1ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στον Μαραθώνα Αττικής. Ο Α.Ο.Κ. Μακεδονικός αποτέλεσε για ακόμη μία φορά, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές αθλητών, από την Α΄  Ένωση(Αν. Μακεδονία και Θράκη), εκπροσωπώντας την πόλη της Καβάλας. Παρά τις δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα τις ημέρες αυτές, ο Α.Ο.Κ. Μακεδονικός δήλωσε 6 αθλητές στις κατηγορίες 10- 12 και 14 ετών. Δυστυχώς λόγω του δημοψηφίσματος οι κατηγορίες 10 και 14 ετων αναβλήθηκαν για το τέλος Ιουλίου. Οι αθλητές του Μακεδονικού που συμμετέχουν ανά κατηγορία είναι: Αρβανιτίδου Ελένη και Παπαδοπούλου Έφη (κορίτσια 12 ετών), Παλτόγλου Έλλη, Καμπουρίδου Κατερίνα και Νάστου Ειρήνη(κορίτσια 14) και Παπαδόπουλος Στέργιος(αγόρια 10 ετών). Η κατηγορία που πραγματοποιήθηκε ήταν αυτή των 12 ετών, όπου και συμμετείχαν η Αρβανιτίδου Ελένη και η Παπαδοπούλου Έφη. Οι αθλήτριες του Μακεδονικού κατάφεραν ανάμεσα σε 125 κορίτσια που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, να διακριθούν και να μπουν στο κυρίως ταμπλό των αγώνων, όπου και πραγματοποίησαν άκρως ικανοποιητικές εμφανίσεις. Απέδειξαν για άλλη μια φορά το καλό επίπεδο προετοιμασίας τους, καθώς και την καλή τους ψυχολογία που έχουν κατακτήσει από τις αλλεπάλληλες επιτυχημένες συμμετοχές τους σε μεγάλες διοργανώσεις.  Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης  η Αρβανιτίδου και η Παπαδοπούλου με την συμμετοχή τους στα διπλά κοριτσιών 12 ετών, δείχνοντας ότι αυτή η συνεργασία των δύο κοριτσιών συνεχίζει πολύ καλά και έχει μέλλον.

Ο υπεύθυνος του Μακεδονικού, που βρέθηκε στον Μαραθώνα, Παπαδόπουλος Χρήστος δήλωσε ότι παρά τον έντονο ανταγωνισμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καθώς και τις πολλές συμμετοχές αθλητών, η αγωνιστική εικόνα των αθλητριών του συλλόγου ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η συγκομιδή βαθμών πάρα πολύ καλή. Οι αθλήτριες Αρβανιτίδου και  Παπαδοπούλου θα έχουν μια περίοδο ξεκούρασης, αφού το αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο τους τελευταίους μήνες και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν την νέα φάση προετοιμασίας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου. Οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές, θα συνεχίσουν την έντονη φάση προετοιμασίας τους με σκοπό μια επιτυχημένη εμφάνιση στη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τέλος Ιουλίου.

Ο Α.Ο.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για νέα θερινά τμήματα, όλων των ηλικιών και καλεί  τους λάτρεις του αθλητισμού να έρθουν να δοκιμάσουν, χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση, το υπέροχο άθλημα του τένις. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 6945752494 και 6944611143.

Διαβάστε επίσης