• 7 Μαΐου 2024,

ΤΕΝΙΣ: Ο Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

 ΤΕΝΙΣ: Ο  Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Το Σαββατοκύριακο 28/3/2015 και 29/3/2015 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 2ο  Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από τον Α.Ο.Κ. Μακεδονικό δηλώθηκαν 9 αθλητές στις κατηγορίες 12-14-16 ετών. Δυστυχώς οι κατηγορίες αγόρια και κορίτσια 16 ετών δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω ελλιπών συμμετοχών. Η αποστολή του Μακεδονικού ήταν η μοναδική από την πόλη της Καβάλας και για άλλη μία φορά από τις μεγαλύτερες της διοργάνωσης, γεγονός που σηματοδοτεί την καλή δουλειά που γίνεται σε αγωνιστικό επίπεδο από τους υπεύθυνους της ομάδας. Οι αθλητές του Μακεδονικού που  τελικά συμμετείχαν ανά κατηγορία ήταν: Αρβανιτίδου Ελένη, Παπαδοπούλου Έφη και Χατζάτογλου Μαρία(κορίτσια 12 ετών) και Καζάς Θάνος(αγόρια 12 ετών), Καμπουρίδου Κατερίνα, Παλτόγλου Έλλη(κορίτσια 14). Η παρουσία των αθλητών ήταν ανοδική σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, αφήνοντας ικανοποιημένους προπονητές, αθλητές και γονείς, δημιουργώντας έντονη  αίσθηση αισιοδοξίας για το μέλλον. Όλοι οι αθλητές σημείωσαν νίκες, ακόμη και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Καζάς Θ.(ΑΓ12) και Χατζάτογλου Μ.(Κ12),   με πρόκριση όλων στον επόμενο γύρο (προημιτελικό). Αξιοσημείωτη ήταν η νίκη της Παπαδοπούλου Έφης (Κ12), που αν και έπαιξε με θλαστική κάκωση στα δάκτυλα του «καλού» της χεριού, κατάφερε να κερδίσει έναν δύσκολο αγώνα με το Νο6 της διοργάνωσης, την Ποιμενίδου από την Ξάνθη. Για άλλη μια φορά κορυφαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Αρβανιτίδου Ελ. που κατέκτησε έπειτα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό 7/5, 6/3 με την Ναλμπάντη (Νο1 της διοργάνωσης) το μετάλλιο και την τρίτη θέση.   Για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση για το 2015,  η ομάδα του Μακεδονικού, απέδειξε την πλήρη και άψογη αγωνιστική προετοιμασία της και όλοι οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στις δύσκολες απαιτήσεις των αγώνων.

Ο υπεύθυνος του Μακεδονικού που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, Παπαδόπουλος Χρήστος δήλωσε ότι η διοργάνωση αν και δεν είχε πολλές συμμετοχές, ήταν υψηλού επιπέδου, με συμμετοχή όλων των καλών βαθμολογούμενων αθλητών σε κάθε κατηγορία. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις επιτυχείς εμφανίσεις των αθλητών του συλλόγου και την συνεχώς ανοδική τους πορεία. Τόνισε επίσης ότι το κατόρθωμα αυτών των αθλητών αξίζει διπλά, αφού δεν έχουν επαρκεί γήπεδα, λόγω του ότι συνυπάρχουν τέσσερις σύλλογοι στα λίγα γήπεδα  της Καλαμίτσας και αναγκάζονται να προπονούνται σε μισά γήπεδα και σε βοηθητικούς διαδρόμους.

Συμπερασματικά η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου είναι αξιόμαχη και έτοιμη να εκπροσωπεί την πόλη της Καβάλας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Α.Ο.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για νέα τμήματα, όλων των ηλικιών και καλεί όλους τους λάτρεις του αθλητισμού να έρθουν να δοκιμάσουν, χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση, το υπέροχο άθλημα του τένις. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 6945752494 και 6944611143.

Διαβάστε επίσης