• 19 Μαΐου 2024,

Την Κυριακή ο διαγωνισμός ορθογραφίας

 Την Κυριακή ο διαγωνισμός ορθογραφίας

Επαναλαμβάνεται και φέτος αυτή την Κυριακή ο διαγωνισμός ορθογραφίας που οργανώθηκε πρώτη φορά πέρσι, μεταξύ των μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός είναι καλύτερα οργανωμένος πάλι από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας.

Η τελική του φάση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, το πρωί και το απόγευμα. Οι οδηγίες που έφθασαν στα δημοτικά σχολεία για τους μαθητές κάθε δημοτικού σχολείου που θα λάβουν μέρος στον αγώνα ορθογραφίας έχουν ως εξής:

 

Σας ενημερώνουμε ότι η τελική φάση του Διαγωνισμού Ορθογραφίας θα διεξαχθεί  την  Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, ως εξής:

Α.  Το πρωί 12.00 – 13.00 γραπτός διαγωνισμός 20 λέξεων μεταξύ όλων των παιδιών τα οποία έχουν προκριθεί από κάθε σχολείο.

Β.  Το απόγευμα 19.30 προφορικός διαγωνισμός μεταξύ των 30 καλύτερων του πρωινού γύρου.

Ο πρωινός γύρος θα διεξαχθεί “κεκλεισμένων των θυρών”, ενώ ο απογευματινός τελικός γύρος θα γίνει παρουσία κοινού και σας καλούμε να τον παρακολουθήσετε.  Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τα παιδιά του Σχολείου σας, τα οποία προκρίθηκαν στον τελικό, με την παράκληση να έρθουν μισή ώρα πριν από την έναρξη του Διαγωνισμού το πρωί της Κυριακής, έχοντας μαζί τους ένα μολύβι και μία σβύστρα. Αν υπάρχει αργοπορία από μαθητές, ενώ έχει ξεκινήσει ο Διαγωνισμός, αυτοί θα αποκλείονται από τη διαδικασία συμμετοχής. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και για το αμείωτο  ενδιαφέρον που δείχνετε στην δράση .

 

Διαβάστε επίσης