• 16 Μαΐου 2024,

Την πετσούλα θα την φάμε χωρίς συμφωνία …

 Την πετσούλα θα την φάμε χωρίς συμφωνία …

Όπως φαίνεται φέτος την πετσούλα θα την φάμε χωρίς συμφωνία και αξιολόγηση που πάει εκτός απροόπτου μετά το ΠΑΣΧΑ αφού το ΔΝΤ συνεχίζει να “βγάζει δοντάκια” και να ζητά την νομοθέτηση των προληπτικών μέτρων που όπως σας έχουμε γράψει απο καιρό είναι το καψόνι του ταμείου προς την ελληνική κυβέρνηση για την γνωστή διαρροή των συνομιλιών.

Αν διαβάσετε τα ρεπορτάζ θα δείτε οτι αυτή που επιμένει σκυλίσια στην ψήφιση των συγκεκριμένων μέτρων που θα αποτελέσουν και την εγγύηση του προγράμματος είναι η Βελκουλέσκου η οποία βρήκε υποστηρικτή στην παράλογη αυτή απαίτηση της ποιόν άλλον , τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας τον Σόϊμπλε που έχει το νού του έτσι ώστε να βρίσκεται απέναντι απο τις ελληνικής θέσεις.

Πίσω απο κάθε διαφωνία και καθυστέρηση βρίσκεται ο Σόμπλε.

Το ερώτημα είναι απλό και είναι το εξής : Θα αφήσουμε να κάνουν κουμάντο την Ευρώπη οι αξιωματούχοι του ταμείου που έχουν πεισμώσει για τους δικούς τους λόγους ή θα τους παρακάμψουμε για να πάμε παρακάτω.

Σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Γιούνκερ μάλλον θα γίνει το δεύτερο και θα γίνει μετά το ΠΑΣΧΑ αφού οι πληροφορίες αναφέρουν για έκτακτο Eurogroup την δεύτερη μέρα του ΠΑΣΧΑ.

Όπως είπε και ο Γιούνκερ σε μια πρόσφατη συνέντευξη του αυτό που ζητάει το ταμείο απο την ελληνική κυβέρνηση δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα και είναι φυσιολογικό να μην περάσει απο το ελληνικό κοινβούλιο.

Συμπλήρωσε μάλιστα με νόημα οτι πολλές φορές το ΔΝΤ με την συμπεριφορά του σαμποτάρει την Ευρωπαϊκή Ένωση αφού παίζει περίεργα παιχνίδια.

Φαίνεται δηλαδή οτι έστω και αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ ΄θα μπορέσουμε να παρακάμψουμε τις υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών να κλείσουμε την διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση για να ανοίξουμε την συζήτηση για την μείωση του χρέους.

Όλη η ιστορία έγινε απο την πλευρά του ταμείου για να μας βγάλουν εκτός χρονοδιαγράμματος και να κάνουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ χωρίς συμφωνία θέλοντας έτσι να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη άσχημη και ψυχολογική κατάσταση των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών αφου η οικονομική είναι χάλια εδώ και χρόνια.

Μας χρωστούσανε ένα κάζο και μας τον κάνανε με τα επιπλέον προληπτικά μέτρα που εφευρέθηκαν μόνο για την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα έκτακτο Eurogroup θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα Τρίτη ή Πέμπτη και αν δεν συμβεί και αυτό τότε αρχίζουν τα τσιφτετέλια αφού οι κινήσεις της κυβέρνησης που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκεκριμένες.

Καλύτερα όμως αυτά να τα δούμε στην ώρα τους.

Κάθε πράμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο.

Χαλαρώστε αγαπητοί αναγνώστες μέρες που είναι , ρίξτε τους τόνους για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Θεανθρώπου αλλά και την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ.

Εχουμε απο εβδομάδα καιρό και για νέα μαράζια , φόρους , χαράτσια και περιπέτειες.

΄Θα τα πούμε και πάλιο αύριο το πρωί , γεροί να είμαστε.

Η καλύτερη είδηση για άλλη μια φορά είναι η βελτίωση του καιρού αφού σταδιακά αλλά σταθερά ανεβαίνει η θεμροκρασία σε όλη την Ελλάδα και φαίνεται οτι ο καιρός θα είναι καλός τα επόμενα 24άωρα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης