• 19 Μαΐου 2024,

Την Τετάρτη η συνέλευση των μικροπωλητών λαϊκών αγορών

 Την Τετάρτη η συνέλευση των μικροπωλητών λαϊκών αγορών

Μεθαύριο Τετάρτη θα κάνουν γενική συνέλευση όλοι μαζί μικροπωλητές των λαϊκών αγορών του Νομού Καβάλας. Θα συζητήσουν τα νέα δεδομένα που απειλούν τις λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα το νομοσχέδιο που προβλέπεται να κατατεθεί στη βουλή.
Παρά το ότι σε άλλες περιοχές της χώρας οι κινητοποιήσεις των μικροπωλητών έχουνε ξεκινήσει, οι καβαλιώτες μικροπωλητές παραγωγοί κι έμποροι δε βιάζονται.
Πληροφορήθηκαν ότι το νομοσχέδιο θ΄ αργήσει να κατατεθεί στη βουλή, για συζήτηση και ψήφιση, έχουνε χρόνο στη διάθεσή τους από την άλλη πλευρά μαθαίνουν ότι λόγω των εκλογών οι διάφορες πολιτικές παρεμβάσεις, για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, είναι πολύ πιθανό να έχουν αποτέλεσμα.
Η γενική συνέλευση όλων των σωματείων μικροπωλητών λαϊκών αγορών νομού Καβάλας, επρόκειτο να γίνει αύριο. Μετατέθηκε για την Τετάρτη, περιμένοντας περισσότερα και συγκεκριμένα νέα από την Αθήνα.
Στο μεσοδιάστημα οι εκπρόσωποι των μικροπωλητών συζητούν το θέμα μεταξύ τους, ενημερώνονται, πιέζουν σε κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.
Το Σάββατο το απόγευμα ο Κοσμάς Χατζηβασιλειάδης και ο Σωτήρης Ιωαννίδης ενημέρωσαν για το πρόβλημα που δημιουργεί στους μικροπωλητές το φημολογούμενο νέο νομοσχέδιο σε συνάντηση που είχαν και με τον Κώστα Μουσουρούλη και με τους βουλευτές που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, το υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης