Τιμή πώλησης 3,5 εκατ. ευρώ!

 Τιμή πώλησης 3,5 εκατ. ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες έδωσε χθες η εταιρία της Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε να προωθήσει την πώληση του νησιού «Φιδονήσι», απέναντι από τη Νέα Ηρακλείτσα και το Παληό.

Οι πληροφορίες έχουν σχέση με τα χαρακτηριστικά του νησιού και τιμή στην οποία πωλείται το «Φιδονήσι». Προκύπτει λοιπόν από ανάρτηση της εταιρίας στο διαδίκτυο, ότι η τιμή πώλησης του «Φιδονησιού» – τουλάχιστον αρχικά – είναι 3.500.000 ευρώ.

Το «Φιδονήσι» ανήκει σε Έλληνες πολίτες, η ταυτότητα των οποίων δεν είναι γνωστή και δε φαίνεται ότι θα γίνει, δημοσίως και ευρύτερα γνωστή.

Το συνοδευτικό κείμενο που αναφέρεται στη διαφήμιση του νησιού, σημειώνει ότι κοντά στο «Φιδονήσι», υπάρχουν μαρίνες με ρηχό κι αβαθή νερό, θάλασσα ιδανική για ψαροντούφεκο, ή για καλό ψάρεμα. Κοντά στο «Φιδονήσι», επίσης υπάρχει σπηλιά και φυσικό λιμάνι. Παρά το ότι το νησί δεν είναι εύκολα προσβάσιμο.

Η εταιρία που ανέλαβε να πουλήσει το «Φιδονήσι», σημειώνει στο ίδιο κείμενο, ότι η κατασκευή δρόμων δε θα στοιχίσει πολύ. Ενώ εκπρόσωποι της εταιρίας υπόσχονται ότι για λογαριασμό του αγοραστή θα κάνουν όλη την απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία.

Ταυτόχρονα θα κάνουν κι άλλες απαραίτητες έρευνες πριν την επίτευξη της τελικής συμφωνίας.

Το ίδιο κείμενο σημειώνει ότι ελληνικά νησιά είναι μοναδική περίπτωση, εξαιτίας της φυσικής τους ομορφιάς. Η ίδια εταιρία έχει αναλάβει να προωθήσει προς πώληση νησί κοντά στη Χαλκιδική.

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς περισσότερες πληροφορίες για την όλη υπόθεση, αν και οι εκπρόσωποι της εταιρίας δεν έκρυβαν χθες ότι είναι κοντά σε συμφωνία καθώς για το «Φιδονήσι» υπάρχουν ενδιαφερόμενοι.

 

 

Διαβάστε επίσης