Τουριστικό εργαλείο η πρόοδος του Νοσοκομείου

 Τουριστικό εργαλείο η πρόοδος του Νοσοκομείου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος υποδέχθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του τον συνάδελφό του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη, το διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Χρήστο Κοπατσάρη και την αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Στέλλα Παπαδοπούλου.

Οι δύο εκπρόσωποι της διοίκησης του Νοσοκομείου ενημέρωσαν τους αντιπεριφερειάρχες για τα πρόσφατα ευχάριστα νέα του ιδρύματος. Ειδικότερα, τους ενημέρωσαν για το πιστοποιητικό, πρώτο σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας που εξασφάλισε το νοσοκομείο Καβάλας, με το οποίο μπορεί και παρέχει άριστες υπηρεσίες υγείας και στους τουρίστες, η λεγόμενη πιστοποίηση τουρισμού υγείας.

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος μίλησε πρώτος. Χαρακτήρισε τα νέα του Νοσοκομείου ευχάριστα, όχι μόνο τη συγκεκριμένη αλλά όλες τις πιστοποιήσεις που το Νοσοκομείο εξασφάλισε. Πλέον, είπε ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, όσοι μας επισκέπτονται πρέπει να ξέρουν ότι είναι ασφαλείς. Συγχαίρουμε, κατέληξε τη διοίκηση του Νοσοκομείου και το προσωπικό του.

Ο Χρήστος Κοπατσάρης ειπε από την πλευρά του: «Όλα αυτά μας δημιουργούν την υποχρέωση να προωθήσουμε τις πιστοποιήσεις, να κάνουμε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Μπορούμε να φτιάξουμε ακόμη και ομάδα εργασίας προκειμένου η τουριστική προβολή που  γίνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να συμπεριλάβει και την συγκεκριμένη πιστοποίηση του Νοσοκομείου. Τώρα, στοχεύουμε και στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου».

Η Στέλλα Παπαδοπούλου είπε ότι παρόμοια ενημέρωση θα γίνει και στην ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και στο Δήμο Καβάλας, για να συμπεριλάβει και ο Δήμος Καβάλας το πιστοποιητικό τουρισμού υγείας στις δράσεις τουριστικής προβολής.

Τέλος ο Μιχάλης Αμοιρίδης, είπε ότι στο Νοσοκομείο Καβάλας, οι διοικούντες πρωτοπορούν. Υποσχέθηκε ότι θα χρησιμοποιηθεί η προαναφερθείσα εξέλιξη και στις τουριστικές εκθέσεις όπου θα βρίσκεται η Περιφέρεια, αλλά και άμεσα με email που θα στείλει προς κάθε κατεύθυνση. Αυτή η πιστοποίηση, κατέληξε ο κ. Αμοιρίδης, μετρά πολύ στον τουρισμό που προσπαθούμε να προσελκύσουμε από το εξωτερικό.

 

Διαβάστε επίσης