• 17 Μαΐου 2024,

Το αύριο και το χθες ….

 Το αύριο και το χθες ….

Σκέφτομαι αν το αύριο και το καινούργιο που επικαλείται ο Τσίπρας εκπροσωπεί και ο πρώην υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δεξί χέρι του πρωθυπουργού κ.Φλαμπουράρης η εταιρία του οποίου κατηγορείται σήμερα οτι μέσα στο κατακαλόκαιρο και ενώ η Ελλάδα ταλαντευόταν απο τα capital controls πήρε έργο απο την Περιφέρεια της Πελοπονήσου αξίας 3,9 ευρώ .

Βέβαια ο πρώην υπουργός βγαίνει σήμερα και υποστηρίζει οτι την επομένη των εκλογών μεταβίβασε το πακέτο των μετοχών του και απεχώρησε απο την εταιρία με την οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει καμμία απολύτως σχέση και επομένως δεν τον αγγίζουν και οι επαγελματικές της δραστηριότητες όπως και οι συμβάσεις που υπογράφει.

Αυτό μπορεί να είναι σωστό και νόμιμο αν όντως έτσι  έχουν τα πράγματα αλλα αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αρκετό για να φύγουν όλες οι σκιές που αφήνει μια τέτοια συμφωνία.

Ο κ.Φλαμπουράρης μέχρι να γίνουν οι εκλογές και να εκλεγεί βουλευτής και εν συνεχεία να γίνει υπουργός κατείχε το 50+ της εταιρίας και καταλαβαίνετε οτι μπορεί η μεταβίβαση των μετοχών να έγινε για λόγους τυπικούς και οχι ουσίας.

Εκτός και αν όντως ο κ.Φλαμπουράρης αποχώρησε οριστικά και όντως δεν έχει καμμία σχέση.

Στην περίπτωση αυτή δυστυχώς ο πρώην υπουργός θα πρέπει να παλέψει για να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας αφού έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα πολιτικών που εκεμταλλευόμενοι την πολιτική τους θέση προσπάθησαν να έχουν προσωπικά οφέλη.

Σε ενα πολιτικό περιβάλλον τοξικό όπως είναι αυτό της Ελλάδας όταν ακούμε για ένα τέτοιο περιστατικό το μυαλό μας πάει πρώτα στην κομπίνα και μετά στην σύμπτωση.

Μακάρι για τον κ.Φλαμπουράρη και τον ΣΥΡΙΖΑ η υπογραφή σύμβασης της εταιρίας, που ήταν ο ίδιος μεγαλομέτοχος μέχρι να γίνει υπουργός, με την Περιφέρεια Πελοπονήσου για έργο αξίας 3,9 εκατομμύρια να ήταν απλή σύμπτωση και να μην υπάρχει καμμία εμπλοκή του πρώην μεγαλομετόχου της εταιρίας με την πολιτική του ιδιότητα αφού όταν υπογράφηκε η συμφωνία ήταν πάνω στο άρμα του Μαξίμου.

Μακάρι γιατί αλλιώς αυτή του η ενέργεια δυστυχώς δεν είναι ούτε το αύριο , ούτε το καινούργιο που επικαλείται ο επικεφαλής της παράταξης του.

Μακάρι το ΠΑΣΟΚ με την ΔΗΜΑΡ να είναι τελικά η τρίτη δύναμη μετά απο ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αφού ο τόπος έχει ανάγκη απο πολιτικές δυνάμεις φιλοευρωπαϊκές που μπορούν να εγγυηθούν την σταθερότητα στην χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και πολλά λάθη και να έχει αναθρέψει και μεγάλα λαμόγια με μεγάλα στόματα αλλα ήταν πάντα εγγυητής της σταθερότητας.

Την άλλη φορά όταν θα έρθει το πλοίο της γραμμής με τους πρόσφυγες  έτσι που την πάνε την δουλειά βλέπω να στήνεται ρίνγκ μέσα στο λιμάνι και να αρχίζουν τα μπουνίδια οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί με τους οδηγούς του αστικού ΚΤΕΛ.

Κάλμα παιδιά .

Για όλους βγαίνει ο ήλιος.

Ψυχραιμία και συνεννόηση.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο κόμμα είναι μισή μονάδα.

Σε άλλες δημοσκοπήσεις πρώτος είναι ο ΣΥΡΖΙΑ και σε κάποιες άλλες η Νέα Δημοκρατία.

Εγώ πιστεύω οτι η διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο κόμμα θα είναι μεγαλύτερη.

Είτε είναι η Νέα Δημοκρατία μπροστά είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη απο δύο μονάδες.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και έχασε στο Καραϊσκάκη με 3-0 απο την Μπάγερν Μονάχου που στην κυριολεξία μας κέρδισε στο ρελαντί.

Εδώ που τα λένε η Μπάγερν που είναι απο τις καλύτερες ομάδες του κόσμου δεν παίζεται και εύκολα.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύποπτοι είναι και ύπουλοι.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και σίγουρα θα πάμε καλύτερα.

Μην χάνετε την ψυχολογία σας και μην παραδίνεστε.

Τα λέμε και πάλι αύριο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης