• 19 Μαΐου 2024,

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind χθες στο κεντρικό λιμάνι

 Το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind χθες στο κεντρικό λιμάνι

Νωρίς χθες το πρωί κατέπλευσε στο κεντρικό λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind, 3ο κρουαζιερόπλοιο για το 2016.

Προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι αναχώρησε για τον επόμενό του προορισμό το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης. Η εταιρία στην οποία ανήκει το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind,  διαθέτει δύο ακόμη που κι αυτά μας επισκέπτονται συχνά. Πρόκειται για το Silver Spirit και το Sea Clud, που ήρθαν και θα ξανάρθουν φέτος.

Στο χθεσινό κρουαζιερόπλοιο Silver Wind, υπήρχαν 122 επιβάτες και το πλήρωμα 228 άτομα. Οι κρουαζιέρες  που πουλά η εταιρία είναι ιδιαίτερα ακριβές, οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα στο πλοίο είναι πολυτελείας.

Ένα λεωφορείο αναχώρησε από το κεντρικό λιμάνι με επιβάτες του πλοίου, με προορισμό τους Φιλίππους. Οι υπόλοιποι επιβάτες έμειναν μέσα στο πλοίο, όπως και ο μεγαλύτερος αριθμός του πληρώματος. Ρόλο έπαιξαν οι καιρικές συνθήκες, που δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές. Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν Άγγλοι, Αυστραλοί και Αμερικανοί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων κρουαζιερόπλοιων για φέτος, το επόμενο κρουαζιερόπλοιο θα είναι το γνωστό μας Aegean Odyssey, που έρχεται στο λιμάνι της Καβάλας, το Σάββατο το πρωί.

Αφίξεις το μήνα Μάιο έχουμε στις 16 και 21 του μηνός.

 

 

 

Διαβάστε επίσης