• 5 Μαΐου 2024,

Το μυαλό σε Αρκαδικό και… μεταγραφές Σήμερα η Ενωση με Παναθηναϊκό

 Το μυαλό σε Αρκαδικό και… μεταγραφές  Σήμερα η Ενωση με Παναθηναϊκό

Η Ενωση αγωνίζεται σήμερα εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, έχοντας όμως το μυαλό της, περισσότερο στο επόμενο εντός με τον Αρκαδικό αλλά και στις αλλαγές που θα κάνει στο ρόστερ της, μετά το τέλος του Α` γύρου. Η αποστολή βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, ενώ αναχώρησε οδικώς από την Καβάλα, στις 12 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα και     οι διαιτητές της ενδέκατης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών είναι:

Τετάρτη 23/12

Βενετόκλειο 16:15 Κολοσσός Ρόδου-ΑΕΚ: Αναστόπουλος, Παπαπέτρου, Γκούμας.

ΚΓ Απόλλωνα Περ. 17:00 Απόλλων Πάτρας-Λαύριο: Πηλοΐδης, Ψαριανός, Θεονάς.

ΚΓ Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Κόροιβος Αμαλιάδας: Γκόντας, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης Κ.

ΚΓ ΠΑΟΚ 17:00 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα: Χριστοδούλου, Πουρσανίδης Γ., Ξενικάκης.

ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός-Καβάλα: Διαμαντής, Βαρδάλος, Κοντίλης.

 

Πέμπτη 24/12

ΚΓ Μ. Μερκούρη 16:00 Ρέθυμνο-Κηφισιά: Σχινάς, Μητσόπουλος, Γεωργιάδης.

ΣΕΦ 17:00 Ολυμπιακός-Άρης: Κορομηλάς, Σώμος, Τζαφλέρης.

 

*Τα ρεκόρ του Κοστόφ

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

*Ο Τσάβνταρ Κοστόφ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποτρέψει την 9η συνεχόμενη ήττα της Καβάλας. Σημείωσε μεταξύ άλλων και ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα με 23 πόντους. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των 17 πόντων που είχε σημειώσει στα φετινά παιχνίδια με το Λαύριο και τα Τρίκαλα BC Aries αλλά και σε εκείνο της περιόδου 2010-2011 με τον Ηλυσιακό εντός έδρας.

*Ακόμη έγινε ο 5ος παίκτης του φετινού Πρωταθλήματος που επιχείρησε 10 τρίποντα σε έναν αγώνα. Το έκανε τέσσερις φορές ο Βασιλειάδης και από μία οι Πάλμπλαντ, Ρόμπινσον και Γιαννόπουλος.

*Παράλληλα ο Βούλγαρος φόργουορντ σημείωσε δύο ατομικά επιτεύγματα ως παίκτης της Καβάλας. Έγινε ο 4ος ριμπάουντερ στην ιστορία της μακεδονικής ομάδας στην κατηγορία αφού μαζεύοντας πέντε στο χθεσινό παιχνίδι έφτασε τα 167 και ξεπέρασε τον Ουίλιαμ Κόλεμαν (166). Ακόμη ο Κοστόβ με τα δύο κλεψίματα που έκανε, μπήκε στην πρώτη πεντάδα της Καβάλας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού έφτασε τα 33 και προσπέρασε τον Γιάννη Γκαγκαλούδη (32).

Διαβάστε επίσης