• 19 Μαΐου 2024,

Τρομοκρατία και ιός ΖΙΚΑ φρενάρουν τον τουρισμό

 Τρομοκρατία και ιός ΖΙΚΑ φρενάρουν τον τουρισμό

Είναι το λιγότερο ανατριχιαστική η δολοφονική επίθεση σε βάρος του διάσημου κομμωτή Πάνου Καλλίτση που θυμίζει επίθεση ληστείας σε τριτοκοσμική χώρα και βάλε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της γυναίκας του μόλις μπήκανε στο γκαράζ του σπιτιού τους δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι τους ακολούθησαν και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Στην προσπάθεια του ο κομμωτής να τους ξεφύγει έβαλε την όπισθεν αλλα οι ληστές άρχισαν να πυροβολούνε στο ψαχνό τραυματίζοντας τον σε πρώτη φάση στα πόδια.

Εν συνεχεία όταν βγήκε απο το αυτοκίνητο για να προστατεύσει την γυναίκα του δέχτηκε την δεύτερη σφαίρα που τον βρήκε στο στέρνο.

Η κατάσταση του θύματος είναι σοβαρή αλλα διέφυγε τον κίνδυνο.

Καταλαβαίνετε οτι πλέον έχουμε ξεφύγει εντελώς και οι επιθέσεις ληστείας που μπορεί εύκολα να εξελιχθούν σε δολοφονικές επιθέσεις  θυμίζουν σκηνές απο γουέστερν στην άγρια δύση.

Η τελευταία γεννιά ληστών είναι αδίστακτοι και συγκαταλέγονται στην κατηγορία των στυγνών δολοφόνων αφού δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σκοτώσουν αν κάτι πάει στραβά στην επιχείρηση τους.

Οι άνθρωποι του τουρισμού χυπάνε το καμπανάκι για την τουριστική κίνηση του καλοκαιριού του 2016 που δεν πάει καλά λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις αφού οι Ευρωπαίοι πολίτες διστάζουν να κάνουν κρατήσεις στα ελληνικά νησιά.

Θεωρούν οτι η χώρα μας και κυρίως τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε χιλιάδες αφίξεις προσφύγων αποτελούν το καταφύγιο και αρκετών τρομοκρατών που παρυσφείουν μεταξύ των προσφύγων προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους και να βάλουν σε λειτουργία τα τρομοκρατικά τους σχέδια.

Αυτή είναι μια θεωρία που θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να γκρεμίσει προκειμένου να μείνει ανεπηρέαστος ο τουρισμός των νησιών μας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Συνδέσμου των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων παρουσιάζεται ανήσυχος για έναν ακόμα παράγοντα τον οποίο και χαρακτηρίζει απρόβλεπτο και δεν είναι άλλος απο τον ιό ΖΙΚΑ.

Θεωρεί θετικό το γεγονός οτι τα  κουνούπια ΤΙΓΡΗΣ δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας καθυσηχάζει και θα πρέπει να λάβουμε απο νωρίς όλα τα μέτρα κουνουποκτονίας.

Σιγά μην καταφέρει ο Ντόναλντ Τράμπ με την κρεβατοκάμαρα στο κούτελο, απο την μεριά των Ρεμπουμπλικάνων ,να καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα στην κούρσα  που θα μας οδηγήσει στην υποψηφιότητα του για την εκλογοή του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Έχασε στην πολιτεία της Αϊόβα αν δεν κάνω λάθος και έρχονται και άλλες ήττες.

Είπαμε να κάνουμε χαβαλέ αλλά μέχρι ένα σημείο.

Οι τελευταίες πάντως ανταποκρίσεις απο τα μέτωπα των μπλόκων μιλάνε για τελεσίγραφο των αγροτών προς την κυβέρνηση και δίνουν μάλιστα διορία στην κυβέρνηση 5 ημέρες για να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτά ή οχι τα αιτήματα τους.

Αυτό που δεν μας λένε είναι σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν κάνει δεκτά τα αιτήματα τους τι θα γίνει μετά απο 5 μέρες  που θα τελειώσει η διορία ;

Εχει παραλύσει όλη η χώρα και μετά την απεργία της Πέμπτης φαίνεται οτι θα ανέβουν κιάλο οι τόνοι αφού η στάση των αγροτών θα σκληραίνει ακόμα περισσότερο.

Εγώ λέω οτι θα πρέπει οι αγρότες με τον ίδιο ζήλο που κλείνουν τους δρόμους να βρούνε άλλους εναλλακτικούς τρόπους διαμαρτυρίας γιατί δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν την ταλαιπωρία του ελληνικού λαού ΄ως μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση.

Κατά άλλα πάμε καλά και απολαμβάνουμε τις Αλκυονίδες ημέρες που θα συνεχιστούν σίγουρα μέχρι την Πέμπτη γιατί μετά την Πέμπτη και σύμφωνα με την ΕΜΥ πέφτει λίγο η θερμοκρασία και έρχονται βροχές.

Είπαμε οτι έχουμε μπροστά μας τον Φλεβάρη που θα είναι άκρως χειμερινός για να μην παίρνει ο κώλος μας αέρα μετά απο δύο ημέρες ηλιοφάνειας.

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα λάβει το γράμμα της Κομισιόν η Ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τα όσα πρέπει να κάνει προκειμένου να ανεβάσουμε τους ελεγκτικούς μας ρυθμούς στα σύνορα που όπως έχει διαπιστωθεί είναι πάρα πολύ χαλαροί.

Θα μας δοθεί μια συγκεκριμένη ημερομηνία προκειμένου μπορούμε να βλελτιωθούμε και αν δεν συμμορφθούμε θα μας βγάλουν απο την ζώνη του Σέκνγκεν. Αυτό καταλαβαίνετε αν συμβεί που όλοι απευχόμαστε θα είναι πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

με το 1 μ ε το 2 με το 3 : ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης