• 19 Μαΐου 2024,

Τσοκτουρίδης: « Δεν υπάρχει πληθώρα χρημάτων για μεταγραφές»

 Τσοκτουρίδης: « Δεν υπάρχει πληθώρα χρημάτων για μεταγραφές»

Tο μεσημέρι στην αθλητική εκπομπή στους 93, 7 έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Τσοκτουρίδης για την ήττα με τη Δόξα αλλά και για αν ενισχυθεί η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Αρχικά τόνισε για το αποτέλεσμα: « Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας πικραθήκαμε. Η ομάδα δεν έπαιξε όπως περιμέναμε. Πρέπει να λάβετε όλοι υπόψη τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα. Οι επιλογές ήταν της τελευταίας στιγμής ενώ δεν είχαμε το χρόνο να προετοιμαστούμε. Περιμέναμε την κοιλιά. Ψάχνουμε στη ποδοσφαιρική, να γίνει κάποια ενίσχυση της ομάδας, ώστε να έχει άλλο πρόσωπο τη νέα χρονιά. Γνωρίζεται ότι γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα. Σίγουρα απ` αυτά που υπολογίζαμε είμαστε πολύ πίσω.

Υπολογίζαμε περισσότερα έσοδα. Δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δε μπορώ να πω ότι υπάρχει πληθώρα χρημάτων, με δεδομένο ότι τα έξοδα είναι παρά πολλά σε σχέση με τα έσοδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πάντως δε μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει η δυνατότητα να πέσουνε τα εκατομμύρια για να πάρουμε παίκτες ακριβούς, που θα αλλάξουν την εικόνα. Θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και θα δούμε τι γίνεται στα σωματεία που θέλουν να ανέβουν στη Σουπερ Λιγκ. Ίσως να ξανά προσδιορίσουμε το στόχο μας. Ετσι θα κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις. Πρέπει να δούμε αν μπορούμε να καλύψουμε τους βαθμούς που απέχουμε από την κορυφή».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τοποθετήθηκε και για το αν πρέπει να παίξουν στην ομάδα παιδιά από την Κ20: « Το ζητούμενο είναι αν μπορούν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, να σταθούν αυτά τα παιδιά. Το ζητούμενο είναι να μην τους κάψουμε. Σίγουρα δε θέλουμε να αδικήσουμε τα Καβαλιωτάκια. Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και δε μπορούμε να ρίξουμε στη μάχη, παιδιά που δεν έχουν τις εμπειρίες. Οι ίδιοι που τώρα φωνάζουν ότι πρέπει να ανέβουν, οι ίδιοι θα βρίζουν αυτά τα παιδιά όταν κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να σεβαστούμε τους παίκτες που θέλουμε να προωθήσουμε. Οι επιλογές που θα γίνουν, πρέπει να είναι οι καλύτερες δυνατές. Είμαστε και εμείς στεναχωρημένοι. Ας έρθουν στη θέση μας. Κινούμαστε σε ένα τεντωμένο σχοινί εδώ και μήνες».

 

Διαβάστε επίσης