Υπάρχει πασχαλινή κίνηση για τη Θάσο

 Υπάρχει πασχαλινή κίνηση για τη Θάσο

Επιβεβαιώνονται από τη Θάσο ότι το Πάσχα θα σημειωθεί αξιοπρόσεκτη τουριστική κίνηση. Βοηθά το γενικότερο κλίμα, η αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση στη Θάσο φέτος την θερινή περίοδο και ότι το Πάσχα φέτος είναι αργά και συγκεκριμένα αρχές Μαΐου.

Όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού θα λειτουργήσουν για τη μεγάλη εβδομάδα και τη γιορτή του Πάσχα. Σε αυτά μάλιστα και στα περισσότερο γνωστά, οι κρατήσεις είναι αρκετές και σημαντικές. Εννοούμε το ξενοδοχείο «Μακρύαμμος» στο Λιμένα, το ξενοδοχείο «Αλέα» στην Σκάλα του Πρίνου, το ξενοδοχείο «Αλεξάνδρα» στα Λιμενάρια, το ξενοδοχείο «Ίλιον» στην Σκάλα του Πρίνου, το ξενοδοχείο Royal στον Ποτό.

Αυτοί που προτιμούν τη Θάσο για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, είναι κατά κύριο λόγο Βούλγαροι και Ρουμάνοι.

Η κίνηση από πλευράς εσωτερικού τουρισμού υπάρχει, αλλά είναι περιορισμένη. Οι τιμές για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα θεωρούνται λογικές. Θυμίζουν πολύ τις τιμές στα ξενοδοχεία του νησιού το μήνα Ιούνιο.

Οι ξενοδόχοι της Θάσου ανησυχούν για τα γεγονότα στην Κύπρο. Ενώ η σεζόν φαίνεται ν΄ αρχίζει με τον καλύτερο τρόπο για το νησί, τα γεγονότα στην Κύπρο, δημιουργούν σύγχυση στους ευρωπαίους τουρίστες, πολλοί από τους οποίους δε γνωρίζουν ότι η Κύπρος είναι ανεξάρτητη χώρα, θεωρούν ότι είναι ένα νησί της Ελλάδας.

Γεγονός πάντως είναι ότι ενώ τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε καθόλου κίνηση το Πάσχα στη Θάσο, φέτος όλα δείχνουν ότι η εικόνα θα είναι πολύ διαφορετική.

 

 

Διαβάστε επίσης