Υπήρξε προσέλευση στην πρώτη φάση των εσωκομματικών εκδηλώσεων

 Υπήρξε προσέλευση στην πρώτη φάση των εσωκομματικών εκδηλώσεων

Σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του Νομού Καβάλας, το Σάββατο από το πρωί μέχρι το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εσωκομματική ψηφοφορία για την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας. Εξελέγησαν Πρόεδροι και Διοικήσεις στις τέσσερις δημοτικές οργανώσεις στην Καβάλα, το Παγγαίο, το Νέστο και τη Θάσο.

Αγωνία για το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος σ’ αυτές τις οργανώσεις δεν υπήρχε. Τέσσερις υποψήφιοι, για τέσσερις θέσεις εξελέγησαν άπαντες.

Ο Μανώλης Φραντζεσκάκης στη δημοτική οργάνωση Δήμου Καβάλας, ο Γιάννης Μίχογλου στο Δήμο Παγγαίου, ο Λευτέρης Κυριακίδης στη Θάσο, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος στο Νέστο.

Ο Μανώλης Φραντζεσκάκης είναι επικεφαλής ενός συμβουλίου στο οποίο μαζί μ’ αυτόν μετέχουν άλλα εννέα άτομα. Πρόκειται για την Ελευθερία Δράκου – Κερενίδου, τον Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, την Παναγιώτα Ορφανίδου, την Μαρία Παραντινού που ήρθε πρώτη σε σταυρούς, τον Γρηγόρη Σεπετσίδη την Μελίνα Σιδηροπούλου, τον Γιάννη Τσακίρη, την Κατερίνα Χατζηδημητρίου και τον Γιάννη Χλιάρα.

Στο Δήμο Παγγαίου ο Γιάννης Μίχογλου μετέχει σε μια διοίκηση με άλλα έντεκα μέλη. Στη Θάσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι εννέα ενώ στο Δήμο Νέστου την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, το Σάββατο εξελέγησαν άλλα δέκα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή στο Νομό Καβάλας είναι υπέρ ικανοποιητική καθώς ψήφισαν συνολικά 1.365 άνθρωποι νούμερο που φέρνει τον νομό Καβάλας ψηλά από πλευράς συμμετοχής σε πανελλαδικό επίπεδο στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.

Η επόμενη ψηφοφορία δεύτερη από τις τρεις συνολικά που θα γίνουν, προγραμματίζεται για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Θα εκλεγούν 10 εκπρόσωποι θεματικών πεδίων, όπου τα μέλη του κόμματος ψηφίζουν ανάλογα με το επάγγελμά τους.

Υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι αύριο Τρίτη στις 2:00 το μεσημέρι, ενώ η εφορευτική επιτροπή θα αποφασίσει πόσες θα είναι οι κάλπες αν δηλαδή θα γίνει ψηφοφορία σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του νομού ή μόνο στην πρωτεύουσα με μία κάλπη στο δήμο Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης