• 7 Μαΐου 2024,

Υπομονή η διοίκηση της ΒΦΛ στέλνει μήνυμα στους εργαζόμενους

 Υπομονή η διοίκηση της ΒΦΛ στέλνει μήνυμα στους εργαζόμενους

Δεν έγιναν πληρωμές των εργαζομένων της ΒΦΛ αυτή την εβδομάδα. Κάποιοι τις περίμεναν. Περίμεναν τα επιδόματα αδειών που είναι απλήρωτα στα 2/3 του προσωπικού. Η διοίκηση συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την ρευστότητα του ταμείου της κι έτσι δεν είχε τη δυνατότητα τις προηγούμενες μέρες να βάλει χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζόμενων. Εξ αυτού του λόγου η γκρίνια επανήλθε (αλλά και επειδή το τοπίο παραμένει θολό). Θα γίνουν πληρωμές την ερχόμενη εβδομάδα; Ακόμη κι η διοίκηση της εταιρίας δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα.

«Κάντε υπομονή» είναι το μήνυμα της εταιρίας προς το προσωπικό. Ενώ η παραγωγή λιπάσματος εξελίσσεται κανονικά, ενώ γίνονται πωλήσεις, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν χρήματα. Κι αυτό επειδή οι πωλήσεις είναι εσωτερικού. Αλλιώς μαζεύεις τα χρήματα όταν πρόκειται για εξαγωγές, ποιο δύσκολη είναι η διαδικασία όταν οι πελάτες σου είναι στην Ελλάδα. Όλοι καταλαβαίνουν τους λόγους.

Αυτή την εβδομάδα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την αργοπορία στη διαδικασία για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο. Το σωματείο περιμένει πάντα ειδοποίηση από τους βουλευτές που για το ίδιο θέμα ανέλαβαν να κλείσουν ραντεβού και με τον κ. Βενιζέλο και με τον κ. Μαυραγάνη.

Διαβάστε επίσης