Φουντώνουν τα σενάρια για τον επενδυτή στον ΑΟΚ

 Φουντώνουν τα σενάρια για τον επενδυτή στον ΑΟΚ

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Ντίνου Κανάκη, ότι υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται για τον ΑΟΚ, φουντώνουν τα σενάρια για την επόμενη μέρα. Τα νεώτερα είναι ότι το θέμα χειρίζεται ο Γιώργος Γραμμένος και μάλιστα δε θα αργήσει να παρουσιάσει τον υποψήφιο επενδυτή στο Δ. Σ του Ερασιτέχνη.
Αυτό θα γίνει ίσως μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Στο επόμενο δηλαδή, διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, που δρομολογείται τη ερχόμενη Δευτέρα η Τρίτη.
Δεν αποκλείουμε μάλιστα να είναι ένα γκρουπ ανθρώπων, που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος επενδυτής είναι από την Καβάλα.
Φυσικά και οι συνεργάτες του. Είναι Καβαλιώτες όλοι τους, που ίσως και να μην έχουν ασχοληθεί καθόλου μέχρι τώρα με τον ΑΟΚ. Φαίνεται ότι θα είναι κάτι το καινούριο.
Ο Ερασιτέχνης περιμένει τις εξελίξεις και θα κρίνει, αφού γνωρίσει από κοντά τον υποψήφιο επενδυτή η το γκρουπ που ενδιαφέρεται, για να τρέξει την ομάδα. Μέχρι την Κυριακή ο Γιώργος Γραμμένος είναι απασχολημένος με της Δημοτικές εκλογές, όπου εκλέχθηκε πρώτος στους σταυρούς προτίμησης, στο συνδυασμό της Δήμητρας Τσανάκα.
Την επόμενη είναι σίγουρο, ότι το θέμα θα πάρει μεγαλύτερη σημασία. Εξελίξεις μάλλον την επόμενη εβδομάδα.
Σημειώνουμε ότι δεν είναι βάσιμα τα σενάρια, που ακούγονται για προπονητές και παίκτες. Από τη στιγμή που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, η υπόθεση με το νέο επενδυτή, δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις για το σχεδιασμό της ομάδας, στη νέα αγωνιστική σεζόν. Επίσης πολλά θα κριθούν μετά τη γενική συνέλευση, της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουνίου.

 

Διαβάστε επίσης