• 19 Μαΐου 2024,

Χειμερινό ωράριο και εορταστικές εκδηλώσεις

 Χειμερινό ωράριο και εορταστικές εκδηλώσεις

Την ερχόμενη εβδομάδα, ειδικότερα την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου. Θα συζητήσει και θ΄ αποφασίσει για το χειμερινό ωράριο στα καταστήματα της αγοράς, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ίδιο με το περσινό. Το χειμερινό ωράριο αρχίζει κι εφαρμόζεται περίπου από τα μέσα Οκτώβρη, συνεχίζεται μέχρι την άνοιξη, με εξαίρεση φυσικά την περίοδο των εορτών.

Ένα άλλο θέμα που θ΄ απασχολήσει τη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Καβάλα που προετοιμάζονται ήδη από το Δήμο. Ο Δήμος Καβάλας ζήτησε κι από τους τοπικούς φορείς να προτείνουν εκδηλώσεις. Ο εμπορικός σύλλογος προετοιμάζει την πρότασή του που θα οριστικοποιήσει στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου. Πρόταση του εμπορικού συλλόγου είναι να προτείνει συγκεκριμένες εκδηλώσεις που θα είναι και κοστολογημένες.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου στις 14 Οκτωβρίου, θ΄ αποφασισθεί η κατασκευή και τοποθέτηση στην περιοχή του λιμανιού πάνελ τα οποία θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες της Καβάλας, και θα περιλαμβάνουν αυτό το καλωσόρισμα σε τρεις διαφορετικές γλώσσες. Την αγγλική, την τουρκική και την βουλγάρικη.

Ο εμπορικός σύλλογος Καβάλας έχει ήδη υλοποιήσει μια άλλη παρόμοια ενέργειά του, με ειδικά αυτοκόλλητα, που τύπωσε και μοίρασε στα μέλη του τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις τοποθέτησαν αυτά τα αυτοκόλλητα στις βιτρίνες των καταστημάτων τους.

Διαβάστε επίσης