0-0 ο ΑΟΚ με τον Αρη Αβάτου και φωνές για τη διαιτησία του Τζουμαλάκη

 0-0 ο ΑΟΚ με τον Αρη Αβάτου και φωνές για τη διαιτησία του Τζουμαλάκη

Αποστολή στην Ξάνθη –  Τάσος Πατσίδης.

Σε παιχνίδι με λίγες φάσεις ο ΑΟΚ έμεινε στο 0-0 μέσα στην έδρα του Αρη Αβάτου στο ντέρμπι της  αγωνιστικής. Μέτριο θέαμα και πολλά παράπονα από τον ΑΟΚ για τη διαιτησία.

Με μια αλλαγή ο ΑΟΚ σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Σβεν Γιατσβίνοβιτς πήρε τη θέση του τιμωρημένου Τσούτση και παράλληλα έκανε το ντεμπούτο του στη Γ` Εθνική του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Στα πρώτα 35 λεπτά το θέαμα ήταν μετριότατο. Ο ΑΟΚ προσπαθούσε αλλά χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι του. Ο Αρης Αβάτου κρατούσε εύκολα το μηδέν. Από το 37` και μετά είχαμε… πρωταγωνιστή τον Τζουμαλάκη.

Αδίκησε τον ΑΟΚ και ήταν δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων των φιλοξενουμένων  στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ προσπάθησε να έχει την κατοχή αλλά δεν απείλησε.    Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω απείλησαν με κλασσική ευκαιρία  μόνο στο 82`.  Ηταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Δόντσο.  Εν ολίγοις ο Αρης έπαιξε σφιχτά από την αρχή, δεν άλλαξε τακτική σε όλο το παιχνίδι ενώ ο ΑΟΚ με παίκτη λιγότερο από το 38` ήταν πολύ δύσκολο να κάνει κάτι παραπάνω.

Πριν από το παιχνίδι δημιουργήθηκε ένταση αφού τελικά οι φίλαθλοι της Καβάλας παρακολούθησαν το παιχνίδι από το πέταλο(θύρα 1). Μάλιστα μπήκαν στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 37` στην πλάτη της άμυνας βγήκε ο Ζέρης και από κοντά έκανε το πλασέ στην αγκαλιά του Αμουτζάκη.

Στο 38` με δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη)  αποβάλλεται ο Γεμιστός για θέατρο. Ο ΑΟΚ μένει με 10 παίκτες.

Στο 44 ` ο Τζουμαλάκης δε δίνει πέναλτι σε χέρι του Μίλερ  από προσπάθεια και σουτ του Γιατσβίνοβιτς.

Στο 45+ προ του Κοτόπουλου, ο Τουμανίδης απομακρύνει με προβολή.

Στο 68` σουτ του Γιατσβίνοβιτς μπλόκαρε ο Αμουτζάκης.

Στο 82` ο Δόντσος πλάσαρε από καλή θέση άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σιχλοιμίρης 83` Γκέκας , Δόντσος, Κοτόπουλος 75` Μελισσόπουλος , Σαρηγιαννίδης 88` Ζήνωνος , Λαζαρίδης 63` Βαφειάδης .

ΑΟΚ:  Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος 83` Μπαρέτας, Ψάλτης 58` Κέρθι , Γεμιστός, Γιατσβίνοβιτς 90` Τόσκας , Βαλαβανόπουλος 65` Αδαμάκης.

 

 

Διαβάστε επίσης