0-0 ο Νέστος  και  μπορεί τη νίκη με Τρίγλια στη Χρυσούπολη

 0-0 ο Νέστος  και  μπορεί τη νίκη με Τρίγλια στη Χρυσούπολη

Στο πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League η Τρίγλια αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Νέστο Χρυσούπολης κι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Τρίγλια και Νέστος Χρυσούπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Football League. Στο 90′ αποβλήθηκε ο Δημήτρης Σουάνης για διαμαρτυρία. Ο Νέστος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νικλητσιώτη στο 73` όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παλαβράκη αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Ν. Μελισσόπουλος στο 38`  επίσης είχε καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος.  Ο Αθανασίου ήταν σταθερός και είχε μερικές καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του. Κυρίως μια απόκρουση σε σουτ του Ευθυμιάδη. Η βροχή δυσκόλεψε και τους 22 ποδοσφαιριστές.

ΠΟ Τρίγλιας (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83′ Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75′ Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος

Νέστος (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός (93′ Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (58′ Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88′ Τσαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλητσιώτης (85′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.

 

Τα αποτελέσματα των μπαράζ ανόδου.

Αιολικός – Ιωνικός  2-2.

ΠΟ Τρίγλιας – Νέστος Χρυσούπολης 0-0  
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 0-1 

Διαβάστε επίσης