• 26 Απριλίου 2024,

11 εκ. ευρώ (!) ο τζίρος του εστιατορίου του στην Μύκονο

 11 εκ. ευρώ (!) ο τζίρος του εστιατορίου του στην Μύκονο

Ι­λιγ­γο προ­κα­λεί το πο­σό του τζί­ρου που έ­κα­νε το ε­στια­τό­ριο του Νουσ­ρέτ Γκιο­κτσέ, γνω­στού ως Salt Bae, στη Μύ­κο­νο.

Μέ­σα σε τρεις μή­νες το ε­στια­τό­ριο του διά­ση­μου ε­πι­χει­ρη­μα­τί­α Salt Bae, που κά­νει τη χα­ρα­κτη­ρι­στι­κή κί­νη­ση με το α­λά­τι, έ­κα­νε τζί­ρο 11.312.500 ευ­ρώ!

45.250 κουβέρ Χ 250 ευρώ (το άτομο) = 11.312.500 ευρώ τζίρος.

Η ανάρτηση έγινε σε ιστοσελίδα των Αθηνών που ασχολήθηκε με τα οικονομικά στοιχεία  του εστιατορίου που έσπασε όλα τα ρεκόρ φέτος το καλοκαίρι αφού ο τζίρος του ξεπέρασε σε περίπου 4 μήνες λειτουργίας τα 11 εκ. ευρώ.

Καταλαβαίνετε και εσείς εύκολα ότι με τον τζίρο  αυτό μιλάμε για το Νο1 εστιατόριο της Μυκόνου που πήρε ,αν όχι όλα τα λεφτά , σίγουρα τα περισσότερα την σαιζόν που μας πέρασε.

Όταν έχουν περάσει μέσα σε τόσο μικρό σχετικά  χρονικό διάστημα 45.000 άνθρωποι καταλαβαίνετε ότι το μαγαζί πήγε πετώντας και ήταν η ατραξιόν του φετινού καλοκαιριού όσο αφορά το νησί των ανέμων.

Να σημειωθεί τέλος ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν το 3ο ή το 4ο για το εστιατόριο του Νουσρέτ στην Μύκονο.

 

Είναι το λιγότερο τραγικό το περιστατικό με το βρέφος 2 μηνών που στην κυριολεξία καταβρόχθισε το ροντβάϊλερ της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Το βρέφος ήταν μέσα στην κούνια όταν ο σκύλος για λόγους ανεξήγητους όρμηξε και το κατασπάραξε.

Μα είναι ποτέ δυνατόν να έχεις στον ίδιο χώρο ένα τόσο επιθετικό σκυλί με ένα μωρό ;

Για τον σκύλο το μωρό ήταν μία καινούργια παρουσία μέσα στο σπίτι και ίσως και αυτός να ήταν ένας από τους λόγους της επόθεσης.

Πάντως ο σκύλος μετά την επίθεση δόθηκε σε μία φιλοζωϊκή οργάνωση που θα το παραπέμπψει για εξετάσεις και από αυτές θα κριθεί το μέλλον του.

 

Ξεκίνησε από την συχνότητα του OPEN και το Χ FACTOR το φετινό που έχει στην κριτική επιτροπή Μελίνα Ασλανίδου – Θεοφάνους και Τσαουσόπουλο που επιμένει με μανία να βάφει το μαλλί του λες και όσο περισσότερη μπογιά ρίχνει τόσο νεώτερος θα δείχνει.

Άφησε ρε Μιχαλάκη τον χρόνο να κάνει την δουλειά του.

Και τι έγινε αν γκριζάρει και λίγο το μαλλί ;

Τι έγινε και αν αρχίσουν οι ρυτίδες να εμφανίζονται ;

Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι όλα αυτά που κάνουμε όλοι εμείς που κάνουμε τα πάντα προκειμένου να καθυστερήσουμε ή να κρύψουμε αυτά τα σημάδια που αφήνει πάνω μας ο χρόνος που περνάει.

Από την άλλη η Μελίνα που επίσης έχει ένα θέμα με τον χρόνο εκτός απο τα μπότοξ που φαίνεται ότι τα “χτυπάει” με μία σχετική ευκολία  έχει και μία άλλη μανία να βάφεται με τέτοιο τρόπο που γίνεται πολύ συχνά μία άλλη γυναίκα και δυσκολευόμαστε ακόμα και να την αναγνωρίσουμε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί συνεχίζουν να είναι δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Οι προπονήσεις για το Night City Run συνεχίζονται εντατικά και θα ενταθούν όσο θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία του αγώνα με δύο διαδρομές.

5 χιλιόμετρα η μία και 10 η άλλη για τους πιο προχωρημένους.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης