• 7 Μαΐου 2024,

1st Open Coffee Kavala Event 2017

 1st Open Coffee Kavala Event 2017

H πρώτη συνάντηση του OpenCoffeeKavala θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/5 στον Τσαλαπετεινό, που βρίσκεται στην πλατεία Καραολή& Δημητρίου 36, στην Καβάλα. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:00, καθώς οι παρουσιάσεις θα ξεκινήσουν στις 18:30. Μέχρι τότε θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας να απολαύσουμε δροσιστικά refreshments, τον ξεχωριστό καφέ του Τσαλαπετεινού, να έρθουμε πιο κοντά και να συζητήσουμε.

Ποιοί θα μιλήσουν;

Στην πρώτη συνάντηση του OpenCoffeeKavala θα έχουμε μαζί μας 4 καταξιωμένους ομιλητές. Θα μιλήσουν μαζί μας για τα καινοτόμα project που έχουν αναπτύξει και προωθούν το επιχειρηματικό πνεύμα. Πέρα από τα προσωπικά τους project θα μοιραστούν μαζί μας ιδέες και προτάσεις για τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού-τεχνολογικού οικοσυστήματος στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Αναλυτικά:

Θα μας μιλήσει για το Mindspark, το μεγαλύτερο event επιχειρηματικότητας στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

  • Θεράπων Φάκας | Development&CommunicationConsultant | apiron.com

    Με τίτλο ομιλίας “Είναι τελικά το πρόβλημά μας ο “Κακός” λύκος;”, ο Θεράπων θα μας μιλήσει για τους ρόλους των ζώων μέσα στο οικοσύστημα ενός δάσους και στη γενικότερη ανάπτυξη του. Στην ουσία θα συνδέσει το παράδειγμα αυτό με τον επιχειρηματικό κόσμο και τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα.

O Στέφανος θα μας μιλήσει για το kidstartupper, την πρώτη καινοτόμα πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και ηλεκτρονικού επιχειρείν για παιδιά.

Ο Δημήτρης θα μας μιλήσει για τις δράσεις του YouthLabXanthi. Το YouthLabXanthi είναι ένα εργαστήριο και χώρος συνάντησης νέων ανθρώπων που θέλουν να μάθουν, να πειραματιστούν και να εφαρμόσουν νέες τεχνολογίες.

Book your seat now: http://bit.ly/ockavalafreetickets

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook: OpenCoffeeKavala

 

 

Διαβάστε επίσης