21 Οκτώβρη οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας

 21 Οκτώβρη οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα ξενοδοχείου η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Ο σύλλογος ετοιμάζεται για τις εκλογές του, οι οποίες εκτός απροόπτου θα γίνουν στις 21 Οκτώβρη. Κανονικά οι εκλογές έπρεπε να γίνουν το Φθινόπωρο του 2017 αλλά μετατέθηκαν για τον προσεχή Οκτώβρη. Αυτή η αλλαγή ισχύει σε όλους τους συλλόγους γιατρών της χώρας. Νέα αναβολή των εκλογών στον Ιατρικό σύλλογο θα προκληθεί μόνο αν το ίδιο διάστημα (Φθινόπωρο 2018) ανακύψουν πρόωρες εθνικές εκλογές.

Εν τω μεταξύ αυτός της Καβάλας ετοιμάζει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων μετά το Καλοκαίρι ενώ στη διάρκεια του Καλοκαιριού θα στηρίξει και με εθελοντική προσφορά διάφορες εκδηλώσεις όπως π.χ. το φεστιβάλ των Φιλίππων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Ξενοφώντα Κροκίδη (που όμως δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές) μείζον είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ιδιώτες γιατροί του Νομού. Πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ΕΟΠΠΥ από το 2012 και μετά. Η πληρωμή των οποίων όλα δείχνουν ότι θα αργήσει κι άλλο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης