23 εκπρόσωποι της Καβάλας στο συνέδριο

 23 εκπρόσωποι της Καβάλας στο συνέδριο

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής για όσα θα γίνουν άμεσα στην Καβάλα σχετικά με το 1ο συνέδριο ιδρυτικού χαρακτήρα του Κινήματος Αλλαγής. Η ερώτηση που τέθηκε στο Δημήτρη Παπουτσή είχε σχέση με τη μικρή προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση της Τετάρτης, με ομιλητή τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Ο κ. Παπουτσής απάντησε: «Η προσέλευση ήταν μικρή για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η γενικότερη στάση των πολιτών έναντι των πολιτικών. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα που αξίζει να μας απασχολήσει όλους».

Η περιφερειακή ενότητα Καβάλας θα εκπροσωπηθεί με 23 σύνεδρους στο 1ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Οι μισοί εξ αυτών θα εκλεγούν ενώ οι λοιποί θα συμμετάσχουν στο συνέδριο λόγω της θέσης που έχουν. Δώδεκα σύνεδροι προέρχονται από τη δημοτική ενότητα Καβάλας και οι υπόλοιποι ένδεκα από την περιφερειακή ενότητα Καβάλας.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για το συνέδριο λήγει αύριο το μεσημέρι. Έκαστος υποψήφιος καταθέτει ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά του. Η ψηφοφορία για την εκλογή των συνέδρων πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου σε σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε επίσης