• 22 Μαΐου 2024,

2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών σχολείων Παγγαίου

 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών σχολείων Παγγαίου

Στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιηθεί το 2ο φεστιβάλ δημοτικών χορών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παγγαίου. Η απόφαση πάρθηκε η ημερομηνία ορίστηκε, η διοργάνωση αναβαθμίζεται, μεγαλώνει ελαφρώς σε σχέση με πέρσι, αφού φέτος θα συμμετάσχει ένα ακόμη σχολείο.

Το 2ο Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παγγαίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 6.00 το απόγευμα. Πέρσι η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης», λόγω του ότι το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης φιλοξενούσε πρόσφυγες. Φέτος το γυμναστήριο είναι διαθέσιμο για την εκδήλωση, ο χώρος είναι σαφώς καταλληλότερος.

Και φέτος το φεστιβάλ οργανώνεται από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης, με συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Καβάλας και τον Δήμο Παγγαίο.

Συμμετέχουν το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό σχολείο Ελευθερούπολης, της Νικήσιανης, της Γεωργιανής, του Παλαιοχωρίου, του Μελισσοκομείου, των Ελευθερών, του Ελαιοχωρίου όπως επίσης και τα δύο δημοτικά σχολεία της Νέας Περάμου. Αυτά τα σχολεία αναφέρονται στην πρώτη ανακοίνωση του γεγονότος. Μέχρι τις 22 Μαρτίου, είναι πιθανόν να προστεθούν κι άλλα.

 

Διαβάστε επίσης