• 29 Απριλίου 2024,

30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χοροαθλητικού Χορού: Στην πρώτη θέση ξανά η Καβάλα

 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χοροαθλητικού Χορού: Στην πρώτη θέση ξανά η Καβάλα

Χρυσό γύρισε το ζευγάρι που εκπροσωπεί την Καβάλα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Σπύρος Τσανάκαλης και η Μονακό Αγκουστίν.

Ο Σπύρος και η Μονακό εκπροσωπούν τα χρώματα της Ελλάδας στο χοροαθλητικό χορό στην κατηγορία Youth Latin WDSF Το Καβαλιώτικο ζευγάρι ξεκίνησε την κοινή του πορεία φέτος το Σεπτέμβριο, και οι δυο ασχολούνται με το χορό από την ηλικία των 7 ετών.

Ο Σπύρος μας, γιος του γνωστού σε όλους μας Κώστα Τσανάκαλη, προτίμησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του σε διαφορετικά γήπεδα αλλά μας κάνει το ίδιο περήφανους όπως ο πατέρας του. Ο μικρός Τσανάκαλης ξεκίνησε τα πρώτα του χορευτικά βήματα δίπλα στην Αλεξάνδρα Κιμ – BEST DANCE που μέχρι και σήμερα παραμένει στο προπονητικό team του ζευγαριού.

Ο Σπύρος και η Μονακό μοιράζουν το προπονητικό χρόνο τους σε Ελλάδα Γαλλία Ρουμανία και Γερμανία, καθώς οι προπονήσεις τους γίνονται από ένα μεγάλο προπονητικό team με την καθοδήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΧΟΕ.

Ο Σπύρος και η Μονακό δηλώνουν υπερήφανοι που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό. Στόχος τους να βάλουν τα χρώματα της Ελλάδας όσο ψηλότερα γίνεται στο χοροαθλητικό παγκόσμιο χάρτη, ώστε να γίνει γνωστότερο το άθλημα στην Ελλάδα και κυρίως όπως αναφέρει ο Σπύρος να απ ενοχοποιήσει τα αγόρια στο να ασχοληθούν και να αγαπήσουν το χορό ως έκφραση και άθλημα!

Μας δηλώνει ότι η Ελλάδα δεν έχει πολλά ζευγάρια που να ασχολούνται και αυτό γιατί τα αγόρια είναι πολύ λίγα λόγω του bullying που υφίστανται στο σχολείο η ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ο Σπύρος αισθάνεται υπερήφανος για τους γονείς του, που στάθηκαν αρωγοί στο να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του και τον βοηθάνε πάντα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και προβλήματα που είναι πολλά πάντα στον πρωταθλητισμό.

Επόμενος σταθμός του ζευγαριού το Κύπελλο Ελλάδας το Μάρτιο και αμέσως μετά ξεκινάνε οι υποχρεώσεις τους στο εξωτερικό, ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο βαρύ καθώς κάθε μήνα έχουν ένα αγώνα σε διαφορετική χώρα.

Τον Απρίλιο θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Μολδαβία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία ολόψυχα.

Το ζευγάρι θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παρακάτω που είμαι δίπλα τους και τους βοηθάει να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα:

  • Ε.Χ.Ο.Ε. – Παυλίδης Ιορδάνης – Σαντοριναίου Παρασκευή
  • IGYM Καβάλα – Ζερβας Νικόλαος
  • Best Dance – Αλεξάνδρα Κιμ – Αλέξανδρος Σαουλίδης
  • All Star Dance Thessaloniki – Προκοπής Katiaj
  • MarriotAthens Hotel
  • La Fee- Παπατζικακη Τζενη
  • ΦΑΣΟΥΛΑΣ Στρατος

Διαβάστε επίσης